reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny dzięki za odpowiedzi.
Jagódka właśnie o Boschu myślałam, a jak polecasz to chyba się zdecyduje bo wygląda na trwały a i cena mieści się w moich granicach przyzwoitości.

Ktoś ma jakiś pomysł na obiad? Na szybko i dla jednej osoby?

Mój maluszek właśnie się Najadł i robi tragedię z zaśnięciem, przecież ile można odkurzać? ;)
U Was też jest tak gorąco?

reklama
Tusiaczek- Najszybszy obiad to z makaronem
Albo faszerowane cukinie ! U mnie wszyscy uwielbiaja: mieso mielone, puszka krojonych pomodorow, ser zolty do posypania no i cukinie wydrazone, czosnek, cebula, przyprawy i do piekarnika Ale jak karmisz piersia to nie wiem czy mozesz..

Mam ten sam blender i jest super:)

Dziewczyny położna mipowiedziała, że jeśli dokarmiam i podaje co najmniej 200ml to mam nie podawać wit D. My K odstawiliśmy, bo Marcina bolał brzuszek od tego. ChcIałabym mu dalej podawać ale się boję:/ Jagódka Adasia chyba też bolał brzuszek po wit K? co mu podajesz?

Ostatnia edycja:
Catsun ja mam te w kapsulkach twist off i mi nawet pasuja do podawania. Polozna mowila mi ze d podawac mam do 1 roku zycia, niewazne jak karmie a w mleku w 100 ml mam 0,89 witaminy d a podaje na dobe tak ok 750 ml. A to jest jakas roznica miedzy tymi w kapsulkach a w kropelkach? czy chodzi o to jak wygodniej?

Kornela-Raczej o wygode. Co kto lubi;)

Venus- Juz pisalam Korneli ze rozne sa na ten temat opinie;) Kazdy z nas sam wybierze jak chce i juz;) U mnie po obliczeniu wit D by brakowalo;)

Malgorzatka- Pochwal sie Lilou!

Catsun nie karmię już;) a cukini akurat to ja nie lubię, ale makaron to świetny pomysł. Zrobię jakąś zapiekankę i po sprawie.
No i zdecydowałam się na Boscha, dzięki za potwierdzenie.

Dziewczyny ja też już karmię tylko mm i witaminę podaję normalnie. Tak mi zaleciła pediatra a i tak twierdzę, że z tych syntetycznych witamin niewiele się tam wchłania więc nie zaszkodzi.

reklama
Do góry