reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Dzień dobry
My też jeszcze leżymy. Aruś jeszcze o dziwo śpi a Zuzia usypia.

Mika ale problemem jest brak czasu czy chęci?

Lidl to dobry sklep co nie? Wszystko widzę da się w nim kupić.

reklama
..

Kontrola bioderek przypada na 3 miesiąc? jak dziecko kończy ten 3?

Dziewczyny które maja problem z niedoczynnością tarczycy czy przyjmujecie jakieś suplementy? ja mam hashimoto od 2 tyg włosy lecą mi garściami już jest ich mnie o 1/3. zażywam tylko euthyrox i Dha czy coś dodatkowo bierzecie? w jakiem stanie są Wasze włosy?

My mielismy pierwsza kontrole w 6 tyg zycia a kolejna po dwoch miesiącach (wczoraj). Następna za kolejne 2 msce.

Ja tez mam hashi i trz mi włosy wypadają na potęgę. Mysle jednak ze to nie ma nic wspólnego z tarczyca. Organizm pp prostu wraca do siebie po ciąży i porodzie.

Zrobilam dasiowi badanie kalu. Wyszlo IDEALNIE! nie ma cial redukujacych ktore niby oznaczaly nietolerancje laktozy. Nie jest alegikiem tylko maruda. Co najwyzej piardy go mecza, ale na to bibotic moge dawac.

Cudowne wiesci! Gratuluje. Co dalej z Teoja dieta?

Wróciłam z zakupów, kupiłam spodnie i buty takie do latania. Miałam też blender w planach ale nic mi nie odpowiada, chyba trzeba będzie na Allegro zobaczyć. Może ktoś ma jakiś fajny model do polecenia?
l:

Brauna polecam

Kasiasierpien, wow, trzy spacery w ciagu dnia. Szacun.

Dzien dobry. Miłego dnia.

Królewna moja wstała w tak dobrym nastroju, że przebawiła się dwie godziny zamiast standardowych 60 minut... Oczywiście cieszę się jej szczęściem ale... :-p

Makota - nie wiem z tym noszeniem co ci poradzić, bo mi wszyscy mówią że niby do noszenia przyzwyczaiłam a okazuje się, że to guzik prawda. Jak oglądam matki z dziećmi w tym wieku to wcale więcej Melki nie noszę a wręcz mam wrażenie, że ona dużo więcej czasu spędza w poziomie. Ale u nas takie wrażenie robi fakt, że kiedy jest zmęczona to ją trzeba nosić a mimo to i tak bardzo głośno krzyczy :-D - zwraca tym na siebie uwagę - taki typ.

Maszyna do szycia super sprawa, trochę polotu można sporo zaoszczędzić a mieć oryginalne ładne rzeczy :tak:

Dzisiaj szczepienie na 12.

Kornela 333,-
Mika zobaczymy:-p, ja nigdy maszyny nie obsługiwałam:laugh2:, mimo, że w domu była i moja mama korzystała. Co mi tam, na drutach nauczyłam się robić, to i maszynę ogarnę. Co do gondoli u mnie też będzie problem pod koniec zimy. Adaś najpierw wpadał w gondolę, teraz już zajmuje sporo miejsca. Długi jest i szybko rośnie.. Dobrze,że spacerówka rozkłada się na płasko:-p
Elifit ja lubię, mam blisko, produkty mają całkiem niezłe, ceny przystępne

A czy któraś upolowała torebki wittchena w zeszła sobote?

Mam pytanie do mam ktore miały kontrole bioderek w 3 miesięcy życia dziecka. Czy u waszych dzieci pojawiło sie juz jądro kostnienia?

Ja do Lidla mamę wysyłam i mi kupuje. ostatnio fajną koszulę z kokardką mi dorwała. U mnie w mieście Lidla nie ma. Jest jedna biedronka ale Lidl za to w Mielcu jest a to blisko

Ostatnia edycja:
Dzień dobry dziewczyny..miałam co czytać :):tak:
My dzisiaj wstaliśmy o 7 a w sumie mały przespał od 19 do 3 w nocy szok :szok:i po karmieniu poszedł spac...teraz też śpi
Dzisiaj Antoś kończy dwa miesiące:-)
Na chwile się odłączyłam z forum, gdyż śmierć Przybylskiej przypomniała mi czas kiedy sama chorowałam ..a wszędzie o tym mówili więc musiałam się wyciszyć .
Właśnie blender tez muszę kupić..póki co kupiłam Wiki kurtkę na zimę z przeceny za 80 zł taki słodki płaszczyk
Byłam w Lidlu wczoraj i młodej kupiłam piżamkę a małemu dwie koszulki fajne gatunkowo,,z dwa tygodnie temu kupiłam w Lidlu kurtkę sportowa mega zadowolona jestem fajna gatunkowo :tak:

Lidl ma dobre produkty spozywcze i ubrania coraz ciekawsze.

Te torebki nosi cwierc Gdanska :D to byla mega okazja.

Co do diety - nie pije mleka i ograniczam nabial . Pola, a jak Twoj synek?

Adas marudzil, chcialam go zabrac na spacer. Zaczelam sie ubierac a on przysypial. Tesciowa do mnie: szybciej, bo ci usnie... Wchodze z wozkiem, das spi a ona zdziwiona, ze go nie ubieram. Po co mam go wybudzac?

My badalismy bioderka ok 6 tyg. I mamy nie przychodzic. Poszlybyscie na kontrole mimo wszystko?

reklama
Do góry