reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Włosy wychodzą ale nie garściami. Nadal mam ich burzę.

Makota dobre wieści gratki :)

Tydzień bliskości - Fajnie tym które mieszkają w dużych miastach. Ja na najbliższe warsztaty mam 2h jazdy.

Spacer - w te piękną pogodę wyszłam na spacer. Skrzyknelam sąsiadke i całe 3h przegadałysmy, Zuzia spała a dzieci szalały na placu. Odżyłam socjalnie. A jutro będą gości też mama trzylatka. Place zabaw to miejsca spotkań pań. Szczególnie jak są rówieśnicy.

reklama
Undomiel - badanie ogolne. Posiew juz jakis czas temu wyszedl doby

Adas po szczepieniu marudzi czyli dzien jak codzien.

Bardzo dzis cieplo

Witam,
Makota super, że w końcu badania ok:tak:

Czasami spaceruję z sąsiadką, a najczęściej ze słuchawkami. Lubię i jedną i drugą opcję:tak:

Włosy chyba zaczynają mi wyłazić, ale mam ich baaardzo dużo, jak 1/3 wypadnie to nadal będzie w normie. :-D

Undomiel fajnie, że Ci się chce na zajęcia chodzić, ja to leń jestem :zawstydzona/y:

Też od jakiegoś czasu chodzi za mną maszyna, mogę na próbę od mamy pożyczyć, mam też nauczycielkę tylko się trzeba zmobilizować. Chciałabym uszyć sobie sama pokrowce na poduszki na kanapie:tak:

Palca sobie przytrzasnęłam szufladą..boli jak cholera:-(
Udało mi się uruchomić maszynę. Teraz muszę jeszcze obczaić jakie pokrętło do czego służy i będę działać, ale to już nie dziś. Kupiłam głównie po to,żeby nie szukać krawca przy każdym spruciu się szwów, czy za długich nogawkach. Klaudia porobiła dziury w legginsach, więc zrobię z nich krótkie.
Adaś zasypia. Pomarudził trochę wieczorem, ale nie nazwałabym tego kolką.. no może taką 3/10;-)

Maszyna do szycia fajna rzecz. Sama bym kupiła ale teściowa moja szyje więc ma mi kto poprawki krawieckie robić.
Ale fajnie tak. Bo zawsze można użyć coś nietuzinkowego. Rękodzieło - lubię to :thumbup:

Co za wieczor:/ moja krolewna juz dawno nie wymeczyla mnie tak:/ zasnela z wielkim krzykiem, caly wieczor marudzila, nic jej nie pasowalo.. Tylko na rece by chciala i zmieniac jej co jakis czas widok, nie czuje czy w ogole mam kregoslup od tego noszenia, zabawiania.. A maz jeszcze mnie wkur... bo jak zwykle mial cos waznego do zrobienia.. Wykapac sie, zjesc, potem znowu zjesc, potem zachcialo mu sie loda, potem trzeba dac psu i z nim wyjsc na noc, potem obejrzec cos w tv.. A ja nic sie nie odzywalam.. Mala sie darla, nawet sie nie zainteresowal za mocno.. A wiecie kiedy wielce przyszedl w koncu pomoc? Jak mala usnela po ciezkim boju.. Przyszedl i pyta sie czy mi pomoc.. Nosz kur*a mac! Bez komentarza..

Czy to mozliwe zeby dicoflor malej nie sluzyl? Podalam go drugi raz dopiero i krzyk sie zaczal wlasnie zaraz po podaniu..

Maszyna- ja mam i nawet szyje na niej, tu sie pochwale, ze podobniez mi to nawet wychodzi:) Jagodka masz taka z roznymi sciegami? Taka jest super, bo mozna fajne rzeczy wymyslac ozdobne!

Spokojnej nocy Wam zycze:*

* Loda- magnum jadl, bez skojarzen haha!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry