reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

U nas kupy sa ladne i codziennie a nie co 4 dni i wielce wyczekiwane, ale piardy go mecza jak lezy, wiec musze go nosic. Poza tym mial gronkowca, wiec to raczej gronkowiec rozpierdzielil jelita. Mowiono mi aby nie jesc nabialu. Nie jem i tak sa placze i piardy

reklama
Hejka. Doti nie korzystalam z tego nigdy.
Makota ja jestem na diecie takze okrojonej, ale ja poszlam do dietetyka aby miec sile i nie padac na twarz. No i biore witaminy. Da sie. Jak to uslyszalam to nie chodzi o to aby jesc tylko zaczac sie odzywiac.

Makota myślałam, że olałaś dietę. Dajesz mu coś na te wzdęcia? U nas po boboticu pierdziochy ładnie same idą - jest o niebo lepiej. Słuchaj, a może to gluten. a nie nabiał?

Dzień dobry :-)
Tusiaczku fajnie, że jesteś :tak:

Dziewczyny czytające, korzystacie z biblionetki?

nie korzystam, chodzę do biblioteki i z dziewczynami które tam pracuja czasem wymieniam sie opiniami i one cos polecaja. Ale ostatnio tylko wpadam i wypadam biorac co pierwsze na polce nowosci zeby Melka sie nie obudzila w trakcie bo droga powrotna do domu zajmuje nam wiecej czasu niz jest w stanie wylezec bez placzu ;)
Ale fajna stronka, musze ja wieczorem rozpracowacx, jestes zarejestrowana tam?

Witam!
Catsun co tam sie u Ciebie dzieje?
Jagódka super ta foto ksiazka. To calodzienny placz jest objawem alergii u malucha?Bartek druga noc z rzedu przesypia, od 23 do 8 rano spimy, tak sie wtula we mnie ze jak rano sie budzimy to spi na mojej dloni i mocno trzyma ja raczkami. Ogolnie to nauczyla mamusia (czytaj: ja) raczek to teraz dymam z nim km, najgorsze ze w dzien nie chce spac sam, ze mna spi i w wozku tez a tak to raczki;-) z racji tego ze juz mi oslably po 2 h noszenia to wsadzilam go w nosidelko i bujam leciutko i spi, tylko przestane i sie rusza.
Wczoraj dziwczyny moj maluszek pierwszy raz zasmial sie w glos tzn doslownie chichotał a nie jak do tej pory pojedyncze piski. ;-);-)

Dziewczyny potrzebuje rady..
Moj Hubi ma lekko splaszczona glowke po 1 stronie. Podpieram go pielucha ale on zaraz to wszystko rozwala bo jest b ruchliwy. Na boczku nie lubi lezec i nie chce. Macie jakies rady?

reklama
U mnie sprawdza się metoda przestawiania wszystkiego co drugi dzień, tak żeby to co ja interesuje i na co patrzy w jednym dniu miała z prawej a na drugi dzień z lewej i ładnie symetrycznie się rozwija. Choć ma ulubioną lewą stronę mimo to ale główka nie jest spłaszczona. Sprobuj może przez kilka dni zabawki układać z tej drugiej strony i nosic na drugiej ręce-chyba że regularnie zmieniasz do noszenia/odbekiwania.

Do góry