reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja forumowego bliźniaka Melki odkrywam co rusz w Witusiu. Undomiel, te nasze dzieci są identyczne. Słowo nękanie pasuje.

Co do wieczorów to od 20 mam wolne codziennie do północy albo nawet do 2, podoba mi się taki układ bo mam wieczór free a i się wysypiam.

Właśnie w radio leci budzikom śmierć tekst idealnie pasuje...

Ja książki teraz pochłaniam! Jedną za drugą przy karmieniu i na spacerze - ide z wózkiem i czytam.

Ja muszę zabrac się za album Melani te zdjecia z usg plus po urodzeniu kilka.

Musimy przejść na pieluchy 3 bo wszystkie kupy nam uciekają juz ;) dziecko rośnie jak zaczarowane.

Ja zrobiłam fotoksiążkę Adasiową, fajnie wyszła:tak: IMG_20141001_121023.jpgIMG_20141001_121053.jpg
Nękanie:-D dobre dobre
Spaaać! oczy na zapałkach.. oby tylko ciśnienie dziś nie wariowało.

Makota nie obraź się, ale skoro nie trzymasz diety, a powinnaś, to przejdź na mm, szkoda męczyć dziecko. Nieleczona (w tym przypadku Twoją dietą) alergia prowadzi do różnych schorzeń.

Załączniki

• IMG_20141001_121023.jpg
    IMG_20141001_121023.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 61
  • IMG_20141001_121053.jpg
    IMG_20141001_121053.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 55
Jagodka - Alez ja trzymam diete, ktora gowno daje. Moge nie jesc nic a dziecko i tak sie meczy. Tez trzymasz diete i Adas ciagle ma kolki

Ostatnia edycja:
reklama
Moja dieta też g dawała, złamałam ja i było gorzej, więc wrócilam i dziś ladna kupa, więc może jednak działa. Trzeba dużo cierpliwości.

Jagodka fajna książka:) też wrzuce moje dzieło

Malego dziś komar w nocy pogryzł biedaczka.

Do góry