reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Fatalnie się czuję. Kręci mi się w głowie i niedobrze mi.. Zmierzyłam ciśnienie 140/90:szok: masakra.. ja z tych które mają 100/50.

Kopacz czapka wiązana i po kłopocie. Zuza też czapki nie lubi.

Catsun silny Hubi. A tak się martwiłaś że głowy nie podnosi oj mama mama ;)

Mate mamy samoróbke więc się nie wypowiem.

Gadanie u nas od dawna.Przeslodka jest :)

Przy piersi też coraz częściej odrywa si odchyla się żeby na mnie popatrzeć :)

Z tym ze on nawet wiazane potrafi rozpracowac.ze alho ucho ma na wierzvhu albo na oczy zsunie.on jest zbyt sprytny...

Moje młodsze po szczepieniu już śpi, starsze wymiotowalo, bo kaszel złapał taki gruzliczy....podejrzewam, ze jutro moze sie nie nadawać do przedszkola...może to tylko atak chwilowy był, jutro ma balet, cały tydzien czeka na te zajęcia...

Jagódka jak tam ciśnienie? W ciąży miałaś problemy? Ja tez z nisko w życiu ciśnienia 140 nie miałam

Małgorzata oby chwilowe. Żeby znowu was nie złapało tym bardziej że Zuzia po szczepieniu.

Dzięki Dziewczyny, chyba spadło, bo przestała mnie rypać głowa.. W ciąży też mi raz tak skoczyło - wylądowałam na patologii wtedy na obserwacji Dziś to chyba na tle nerwowym było, mam nadzieję, że się nie powtórzy...
Dziś kolka była, ale jakby łagodniejsza Płakał trochę, ale dało się go uspokoić przez przytulenie i inne sposoby, więc luzik

Dobry wieczór :-)

Jagódka tylko spokój nas uratuje ;-) Nie denerwuj się już tak :)

Ale mnie wkurzacie z tym wiekiem - same smarkule normalnie ;-):-D heh dinozaur :-D:-D:-D
a kasztany to już ze 2 tygodnie temu zbierałam, tzn. szukałam, bo na drzewach jeszcze były :-) no ale ja stara jestem, to już zapomniałam kiedy spadają :-D

z książek ( nie wiem jak z lektorem audiobooków, bo nie korzystam) to polecam Jamesa Rollinsa - świetnie pisze :tak: mam chyba jakiś niedosyt (właściwie to nie chyba, ale na pewno ;-)), bo Natalka spała 3 godziny dziś, a ja zamiast spać z nią to czytałam :-)

Venus. venus pamiętamy :tak: i pamiętamy też z jakiego powodu rzadko tu jesteś :-( Dużo sił i żeby kolki Marcinkowi szybko przeszły :tak:

Haust myślę, że każdy by się zdenerwował na moim miejscu. Niby sytuacja mnie nie dotyczy bezpośrednio, ale miałam powód..:-(

Idę spać, dobranoc wszystkim

reklama
Dobranoc Jagódka.
Venus życie przede wszystkim, a forum poczeka.
Też bym chciała jakąś książkę przerobić, ale weny brak. Zabieram się za jedną, ale mi nie wchodzi. za to moj mąż książki polyka.
ja ogladam top model o też Dobranoc mówię :*

Do góry