reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

anilewe no to dajesz mi nadzieje bo teraz jestes w pieknej ciazy. nie wiem czy mial dobry, nie znam sie na tych sprzetach za bardzo. nie mam nadzieji tylko jedyne co mnie dziwi i martwi to to, ze nie krwawie poza tym jednorazowym zabarwionym sluzem.

jagodka no bylabym przeszesliwa gdybys miala racje, ale sama w to nie wierze.

mysle ze zostawie was na kilka dni, zeby sie troche uspokoic, ale jeszcze sie nie zegnam.

Odpocznij psychicznie i bierz dalej leki. A ja trzymam kciuki, żeby było dobrze

reklama
anilewe no to dajesz mi nadzieje bo teraz jestes w pieknej ciazy. nie wiem czy mial dobry, nie znam sie na tych sprzetach za bardzo. nie mam nadzieji tylko jedyne co mnie dziwi i martwi to to, ze nie krwawie poza tym jednorazowym zabarwionym sluzem.

jagodka no bylabym przeszesliwa gdybys miala racje, ale sama w to nie wierze.

mysle ze zostawie was na kilka dni, zeby sie troche uspokoic, ale jeszcze sie nie zegnam.

Bo nie ważne co się wydarzy nie wolno się załamywać. Wiem, że każda z nas potrzebuje tej chwili (dłużej lub krótszej) ale wierzę, że każda utuli maleństwo do piersi. A mówie tak, sama po przejściach. Bo się nie poddałam, i 1@ pp zobaczyłam dwie kreski!

odpocznij, i odezwij się a może pójdź jeszcze do kogoś innego potwierdzić. Jeśli naprawdę jest puste jajo i nie będzie zarodka to kilka dni i zaczniesz krwawić sama. Lepsze to niż zabieg. Ale póki nie będzie wiadomo na 100% to mamy nadzieję, że zostaniesz z nami do lipca!!!!

witam dziewczyny:)

Tak duzo produkujecie ze niema sil zeby odpisywac;p czytam Was na bierzaco!

Widze ze nie jestem sama w narzekaniu;), wczoraj weszlam na wage i pokazala 1 kg do przodu;/

Suselku trzymaj sie! trzeba wierzyc w cud:)

Dziewczyny jesli biore dupka i od czasu do czasu zaplamie na brazowo to kontaktowac sie z lekarzem? ja to troche wzielam na looz bo z corka plamilam...ale czytam ze radzicie sie lekarza w tej sytuacji i moze ja jutro zadzwonie? wizyta dopiero 10.12;/

Trzymajcie sie wszystkie cieplutko

Agamemnon pamietam o tobie! daj znac co u ciebie? wierze ze jeszcze moze byc dobrze!:*

Suseł, odpocznij, postaraj sie ne myslec za duzo, a my tutaj bedziemy mocno trzymać kciuki za Ciebie!

Julia, ja bym pewnie skonsultowała to ze swoim gin. Mysle ze dzieki temu byłabym spokojniejsza.

Dziewczyny, oprócz zachcianki na whoppera zachciało mi sie tez frytek dzisiaj i zjadłam ich pol blachy... Teraz mnie brzuch boli. Do tej pory pilnowałam sie zeby nie jesc zadnych śmieci ale dzis to naprawde zapomniałam o hamulcach...

Ostatnia edycja:
Susel przytulam i trzymam kciuki

Julia, ja dziś weszlam na wagę a tam 2 kg więcej...zalamalam sie... Brzuch mam jak w 4 miesiącu.... A niby nie objadam sie, dbam o to ile i jak jem, mdli mnie, wymiotuje a i tak waga do przodu....

Czesc kobitki:-) susel tule mocno i trzymam &&&&&&&&& aby jednak zarodek sie pojawił:tak: odpoczywaj i dawaj znac co i jak u Ciebie:tak:pola ja tez wczoraj na wieczor porcje frytek z serem hehe :-D julia0903 teoretycznie przy dupku lub luteinie nie powinnas plamic , ja tez biore luteinke bo plamiłam i krwawiłam na poczatku i jest ok ;-)a powiedz mi ile bierzesz dziennie?

od soboty tak swedzi mnie pipka ze szok:( jest czerwona jak rak ... biore nystatyne i nic nie pomaga ... chyba jade dzis do lekarza:(

Moj progesteron na poczatku ciazy wynosil 54 i nie wiedzialam ze juz w ciazy jestem.

Malgorzata wspolczuje ja to sie zadrapie do krwi chyba.

Martuska u nas w kazdej aptece by sprzedali bez recepty.

SUSEL tule Cie mocno i 3 mam kciuki aby jednak zarodek sie pojawil.

EWA idz do gina,pewnie masz jakies zapalenie a w ciazy lepiej leki przez gina przepisane brac.Daj znac jak po wizycie.Moze gin odrazu sprawdzi co u dzidzi :tak:.

POLA kochana jestes,dzieki za wsparcie .Kochana ja tez juz chyba ze 3 razy frytki w tej ciazy jadlam,wiesz moje dzieci je uwielbiaja wiec dosc czesto dla dzieci je robie i tez sama nieomieszkam zjesc.Powiem ci ze przy corce to polowe ciazy i to od samego poczatku moim ulubiunym daniem to frytki i cola :tak:.Kilka dni temu nawet ze 4 male kawalki watrubki zjadlam :tak:,ja mam bardzo malo zelaza wiec robiac dla M ciut zjadlam ;-).

Jesli chodzi o latanie do gina i nasze kontrole gdy cos nas niepokoji to dziewczyny dajcie na luz bo nie po to tu jestesmy aby sie licytowac czy jechac do gina czy na IP czy nie.Jestesmy dorosle i to indywidualna sprawa kazdej z nas,jedna pojedzie ,druga poczeka i kazda robie jak jest dla niej najlepiej.A tutaj kazda moze wypowiedziec swoje zdanie co by zrobila ale kazdy i tak zrobi ja uwaza i nie mozna go za to krytykowac.

Ja mam dzis dobrze i odpoczywam,rano wyszykowalam dzieci i M pojechal z nimi i narazie na dzis umowil sie z szefem ze pojedzie po dzieci i przywiezie mi ich do domu,a jutro zobaczymy, z szefem M trzeba takie rzeczy na bierzaco ustalac .

Susel przykro mi, ale ja trzymam kciuki, żeby jednak za kilka dni lekarz zobaczył kropeczka:tak: Może jakiś inny lekarz, z lepszym usg? Nic nie masz do stracenia! No chyba, że wiesz, że ten gin u którego byłaś jest bardzo dobry...

Ewa ewidentnie masz jakieś zapalenie. Ja tak miałam w 1 ciąży, myślałam, że się wścieknę i zadrapię:wściekła/y: Dostałam coś dowcipnie i przeszło, ale nie lekceważ;-)

Agamemnonn ja często myślę o Tobie, jak jesteś w stanie daj znać ....

Dziewczyny, które mają jutro wizytę-ja już nie mogę się doczekać. Jestem pełna niepokoju i z drugiej strony nadzieji, że wszystko będzie tak jak powinno być.... Ja dopiero na 19.30. Zaczynam wymyślać co zrobić w domu, żeby nie myśleć...

reklama
VENUS to 1 twoja wizyta? usg teraz 1 ? Jak tak to sie nie dziwie ze chcesz sobie zajecie znalesc :-).
3 mam kciuki za dzisiejsze i jutrzejsze wizyty.

Ja jade do Bytomia na wizyte 4 w srode ,powinnam miec tez usg i to takie szczegolowe.Ogolnie od 4 zostane tam prowadzona przez gina w bytomiu .

Do góry