reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

aNilewe ja też "żyję" wizytą ehhh tylko, że ja na 19.30:(
Ja się jeszcze nie wzięłam za obiad, bo młody śpi;) Zjadłam całego grejfruta i pękam z przejedzenia;)

reklama
Witajcie. Dziewczyny, ja w przeciwieństwie do was wstalam o 11:30, wykapalam sie, zjadłam śniadanie i położyłam sie przed tv. Oczywiscie zasnęłam....
W domu nic nie zrobione! O obiedzie dopiero zacznę myslec dopiero gdy wrócimy z cmentarza.
Jestem totalnie nie do zycia. Ciagle zmęczona, nie mam siły na nic.
Tez z niecierpliwością czekam na wizytę 3.12. Moja wizyta tez wieczorem, dopiero o 19:00.

czesc dziewczyny! nie bylo kilka dni i mam tyle do nadrobienia ze chyba nie dam rady. wracam do was w srednim stanie bo dzisiaj zauwazylam brazowy sluz... poczytalam troche i wiem ze niekoniecznie musi to oznaczac cos zlego, ale moze. mysle zeby jeszcze dzis pojsc do gina, co myslicie?

zaraz sprobuje was doczytac i poodpisywac.

czesc dziewczyny! nie bylo kilka dni i mam tyle do nadrobienia ze chyba nie dam rady. wracam do was w srednim stanie bo dzisiaj zauwazylam brazowy sluz... poczytalam troche i wiem ze niekoniecznie musi to oznaczac cos zlego, ale moze. mysle zeby jeszcze dzis pojsc do gina, co myslicie?

zaraz sprobuje was doczytac i poodpisywac.

Suseł a bierzesz jakieś leki na podtrzymanie? Badałaś progesteron?

Ja się dziś słabo czuję. Ciągle mnie mdli i strasznie boli mnie brzuch po bokach i czas podbrzusze zakłuje, mam nadzieję, że to nic poważnego i to skutki rozciągania się macicy

Susel ja bym nie czekala tylko pojechala to sprawdzic,brazowe uplawy to cos co by mnie bardzo przestraszylo.

Dzis mam podobna sytuacje,strasznie zle sie czuje,podbrzusze boli caly czas :-(,i mialam takie bardzo zolte uplawy i ten brzuch zmartwilo mnie to i podjechalismy do szpitala.Lekarz bardzo niechetnie ale zrobil mi usg ktorego ja wogole nie widziala ale jak on stwierdzil ze na tym etapie jest wszystko ok ale czy poronie za 5 godzin to on nie wie PALANT.no nic troche sie uspokoilam ze jest dobrze i leze w domu.Postanowilam sie bardziej oszczedzac,caly czas lezec nie moge jak to przy 2 dzieci,ale M wiecej teraz bedzie robil a ja wiecej odpoczywala i robila wszystko sobie pmalu i stopniowo.Teraz mam cisze i spokoj.Dzieci w magicznej a ja listy do M ogladam.
Przestraszylam sie tym bolem nie na zarty i serio musze zwolnic .

Dzis mam podobna sytuacje,strasznie zle sie czuje,podbrzusze boli caly czas :-(,i mialam takie bardzo zolte uplawy i ten brzuch zmartwilo mnie to i podjechalismy do szpitala.Lekarz bardzo niechetnie ale zrobil mi usg ktorego ja wogole nie widziala ale jak on stwierdzil ze na tym etapie jest wszystko ok ale czy poronie za 5 godzin to on nie wie c .

Co za kretyn!:angry:

o karola mowisz ze mdlosci Cie dopadly? to moze mnie tez jeszcze czekaja....

sergi dzieki za odpowiedz co do kotow i raczkowania. wydaje mi sie to coraz bardziej mozliwe do opanowania. a jak mala byla na podlodze to koty mialy dostep do kocyka na ktorym byla?

Kropka10 a Ty bylas przez chwile na staraczkach, nie? Gratuluje i witamy!

Trinaesi ja tez coli nie pije od wielu lat a wczoraj maz pil i stala na stole i cos mnie tknelo ze musze wypic lyka :-D ale wcale szalu nie bylo wiec nie planuje zaczac pic.

MaMaMu mi gin tez kazala zrobic tylko TSH, ale na wlasna reke poszlam do endo i kazal zrobic tez ft4. jednak najlepiejj isc do specjalisty.
aurelia zakrztusilas sie plemnikami? :-D:-D

Martuska, venus, pola, anilewe powodzenia na wtorkowych wizytach! chyba jednak nie dolacze i pojde juz dzis.

co do wyprawek, to jeszcze o tym nie mysle i nie dlatego ze nie chce zapeszyc, tylko po prostu wiem ze jeszcze wszystko moze sie zdarzyc... ale wiem ze jak przyjdzie czas zakupow to maz sie napewno zaangazuje :tak:

minisia gratuluje rzecenia palenia!

jagodka biore duphaston 2x1. progesteron mialam badany jakies dwa cykle przed zajsciem i nie byl wysoki ale w normie, w ciazy nie mialam badanego.

dorota no to chyba skorzystam z rady. za godzine maz wroci to pojedziemy. dobrze ze postanowilas odpoczywac, ale bole sa chyba normalne, co?

No kretyn.

SUSEL moim zdaniem powinnas pojechac,ok bole powinny byc ale wiesz sa roznego rodzaju bole i do dzis sie bolami nie przejmowalam wiec one niestety nabraly na sile i to nie jest juz normalne :-(.Tak samo brazowe uplawy,ok to nie musi oznaczac nic zlego ale jak to zawsze moj lekarz mowi ze norma sa normalne biale uplawy a wszystkie inne to juz nie jest normna ,choc nie musi oznaczac cos zlego .Sprawdz to bedziesz spokojniejsza .

Suseł jak bierzesz dupka i plamisz to idź do lekarza:tak: Ja bym pewnie wzięła 4 tabletki na raz i poczekała do poniedziałku, ale ja zaprawiona w bojach jestem..

reklama
Suseł ja też miałam brązowy śluz i lekarz przez tel kazał mi wziąć Duphaston :D Ja dzisiaj prawie cały dzień spędziłam u rodziców :D także sie najadłam nic nie robiłam i odpoczywałam.... Filmów się naoglądałam np. Kevina sam w NY heheh uwielbiam takie filmy :D i oczywiście końcówkę listów do M :D także dzień udany :D aaaaa co najważniejsze nie wymiotowałam :-)

Do góry