sergeevna
Pysiołkowa Mama
Ja też w dwupaku... To nie fair, że sierpniówki się rozpakowują a nasze dzieciaki jeszcze "kiblują"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zola się drapie non stop bo co jej pazurki spiłuję to jakiś nowy wyrasta nie wiadomo skąd, ale te zadrapania się bardzo szybko goją. i uważam, ze lepsza korzyść z poznawania świata dotykiem niż szkoda z tym drapaniem.kopacz ja tez zakładam bo wpycha paluszki do oczka strasznie i boje się ze krzywdę sobie zrobi.
Good luck Ninja! Fingers crossed &&&&Ja z szybkim info. Jestem w szpitalu na patologii, przyjechałam na ktg i się im nie spodobało Zrobili mi usg - mała waży ok. 4200!! :O Jutro ma być na oddziale mój gin to podejmie jakąś decyzję. Ok 10:00 powinnam już wiedzieć co i jak. Boję się trochę chyba wolałabym żeby mi zrobili cc, ale nie wiem co postanowią.
Makota czy ja Ci coś dzisiaj nie tłumaczyłam o pozytywnym nastawieniu? Eh. Dzieci tak śpią, tak siedzą w brzuchu i tak im wygodnie. A teściowa czasem nie ma czegoś z głową? Jej dzieci tak nie spały? Nie obraź się ale Ty się sama nakręcasz chyba, a Twoje otoczenie widzę jeszcze to utwierdza. Wykończysz się jak tak dalej pójdzie.
Katka do spania, musisz mieć siły na poród
Witam
Poza tym mamy problem z kupkami, z cycowaniem bo Laura W OGOLE nie chce ssac mi prawej piersi Jak tylko przykladam ja do tego cycka to jest zaraz placz, nie mam pojecia o co moze chodzic, wiec odciagam laktatorem tylko z prawej i daje malej z butelki.