reklama
Lilla My
Fanka BB :)
dobry :-) na nocnej zmianie. doczytalam troche. Ninja Powodzenia & & &
Wczoraj wieczorem poszliśmy do znajomych i nie mialam czasu na internet. Młoda wcale spać nie. chciala od 16, usypiala tylko na rękach. od znajomych wyszliśmy k 21.30 i maz pojechal z Z. do domu a ja wracalam spacerkiem z psem. Wróciłam do domu a on chodzi z malutka, pytam się czy spala w samochodzie, on mówi że nie i dopiero minute jak spokojna jest. Stwierdził że praca przy dziecku jest ciezsza niz . jego zawodowa.
Nakrmilam dziecko między 23 a północą, ale nie pamiętam dokładnie, tylko tak mi się zdaje. a teraz diepiro pobudka byla. zaraz dalej spac.
jutro. nadrobić czytanie i odpisze normalnie.
ls pisalam już że nie cierpię pisac z telefonu.
Wczoraj wieczorem poszliśmy do znajomych i nie mialam czasu na internet. Młoda wcale spać nie. chciala od 16, usypiala tylko na rękach. od znajomych wyszliśmy k 21.30 i maz pojechal z Z. do domu a ja wracalam spacerkiem z psem. Wróciłam do domu a on chodzi z malutka, pytam się czy spala w samochodzie, on mówi że nie i dopiero minute jak spokojna jest. Stwierdził że praca przy dziecku jest ciezsza niz . jego zawodowa.
Nakrmilam dziecko między 23 a północą, ale nie pamiętam dokładnie, tylko tak mi się zdaje. a teraz diepiro pobudka byla. zaraz dalej spac.
jutro. nadrobić czytanie i odpisze normalnie.
ls pisalam już że nie cierpię pisac z telefonu.
makota89
Ja wyrodna matka, nakarmilam dziecko, zmienilam pieluche, ale bez zadnego kremu i zasypki, bo mi sie rozbudzal, bujalam na rekach chyba z godzine i odlozylam do lozeczka. Teraz on delikatnie kwekaa ja gadam tylko ze jestem i smyram po raczce
Nie mam sily zyc :/ plecy mnie bola, jestem spiaca, a A kweka i pewnie za chwile sie obudzi na noszenie b
Jagodka - dobrze, ze skontrolowalas.
Ninja - kciuki
Mamo bobasa. - teraz nie dam rady przeczytac Twojego posta, bom wykonczona
MIlego dnia
Nie mam sily zyc :/ plecy mnie bola, jestem spiaca, a A kweka i pewnie za chwile sie obudzi na noszenie b
Jagodka - dobrze, ze skontrolowalas.
Ninja - kciuki
Mamo bobasa. - teraz nie dam rady przeczytac Twojego posta, bom wykonczona
MIlego dnia
Ostatnia edycja:
Hubson
Witam sie o switaniu.
Ninja, trzymam kciuki, zebys juz dzis zostala szczesliwa mama
Katk, wspolczuje bezsennosci.
Olek sie obudzil, ja z nim cala mokra. Musialam sie przebrac i recznik na przescieradlo dac. A mlody udaje, ze je....
Ninja, trzymam kciuki, zebys juz dzis zostala szczesliwa mama
Katk, wspolczuje bezsennosci.
Olek sie obudzil, ja z nim cala mokra. Musialam sie przebrac i recznik na przescieradlo dac. A mlody udaje, ze je....
Tusiaczek2402
Moderatorka
Kopacz co to za Minka? Dzieć terrorysta?
Katka, Venus Tulę
Makota uszy do góry. Eh to Twoje czarnowidztwo gdybyś raz pomyślała tak, ja SuperMama używając swych super mocy ogarnęłam moje super dziecko a teraz będziemy spać. A tu już wizja, że Adaś śpi to pewnie wstanie. Fakt myślenie przyczynowo-skutkowe masz prawidłowe, ale po co widzieć negatywny.
Myśl pozytywnie bo inaczej się wykończysz dziewczyno
Hubson a to symulant
U mnie w nocy w końcu trochę chłodniej i mały dał w końcu pospać, a nawet dostosowal się do ilości postów, prawie zdążyłam odpisać jak się najadł. No to siup każde do swojego łóżeczka i spać
Do zobaczenia już na dziennej zmianie
Katka, Venus Tulę
Makota uszy do góry. Eh to Twoje czarnowidztwo gdybyś raz pomyślała tak, ja SuperMama używając swych super mocy ogarnęłam moje super dziecko a teraz będziemy spać. A tu już wizja, że Adaś śpi to pewnie wstanie. Fakt myślenie przyczynowo-skutkowe masz prawidłowe, ale po co widzieć negatywny.
Myśl pozytywnie bo inaczej się wykończysz dziewczyno
Hubson a to symulant
U mnie w nocy w końcu trochę chłodniej i mały dał w końcu pospać, a nawet dostosowal się do ilości postów, prawie zdążyłam odpisać jak się najadł. No to siup każde do swojego łóżeczka i spać
Do zobaczenia już na dziennej zmianie
2411magdalenka
mamy lipcowe'07
bry, dalej dwupak...
nic to, pozostaje mi czekać do tej 16, na wizycie poprosze o sprawdzenie usg no i będę mieć badanie gin, czego nie miałam
w zeszłym tygodniu na patologii..ciekawe czy chodzę z rozwarciem czy pozamykane.
Ciekawe jak wyjdzie ta zmierzona kolejny raz główka.. jeżeli będzie rozwarcie to chciałabym masaż szyjki, a jak nie będzie
rozwarcia to zobaczymy jeszcze szacowaną wagę młodego..nie wiem czy też bym nie chciała skierowania do szpitala na wywołanie
już 3 tydzień mam niskie wyniki cukrów (ale jeszcze norma), a ładuję insulinę bo nikt nie kazał jej obniżać..
gdzieś tam ciągle wraca myśl, o tej małej główce..
no i słonik rośnie z każdym dniem..
ehhh.. no nie nakręcam się, muszę wytrzymać do tej 15:50.
..a tak w ogóle to nie rozumiem, czemu się dzisiaj w nocy nie urodził. Przecież to było ustalone
..dodam, że tak mnie bolało wczoraj całe ciało (kręgosłup, pachwiny, brzuch, łydki) że jęczałam jak stara baba na kanapie i
aż mąż się pytał, czy nie chcę gdzieś jechać.. no ale gdzie? i co powiem? że zmęczona jestem ciążą? ;P
bellina jak tam po masażu???? pierwszy lew jest Twój ? ;D
jeżeli chodzi o obcinanie paznokci, moje dziewczyny rodziły się ze szponami, więc zaraz po powrocie do domu było
obcinanie na śpiocha..
Katka Jagódka u mnie zatarł się moment, gdy zostałam z dziewczynkami sama w domu, więc nie mogło być źle różnica
2,5 roku, z tego co pamiętam ratowałam się czasem bajkami w tv, kupowałam też te książeczki z zadaniami dla "3-latka"
malowanki etc i jakoś szło
Undomiel kciukasy !!!!
jagódka dobrze że się pokazałaś na IP, lepiej dmuchać na zimne i niech mają kontrolę.
Limonka przykro mi z powodu zgrzytów z mężem.. wszyscy musicie sie przyzwyczaić i dostosować do nowych warunków - będzie lepiej!
ninja kciukasy !!!!!!!!!!!!!!!!! będzie dobrze, powodzenia, jesteśmy z Tobą! Przy tej wadze chyba też bym chciała cc.
nic to, pozostaje mi czekać do tej 16, na wizycie poprosze o sprawdzenie usg no i będę mieć badanie gin, czego nie miałam
w zeszłym tygodniu na patologii..ciekawe czy chodzę z rozwarciem czy pozamykane.
Ciekawe jak wyjdzie ta zmierzona kolejny raz główka.. jeżeli będzie rozwarcie to chciałabym masaż szyjki, a jak nie będzie
rozwarcia to zobaczymy jeszcze szacowaną wagę młodego..nie wiem czy też bym nie chciała skierowania do szpitala na wywołanie
już 3 tydzień mam niskie wyniki cukrów (ale jeszcze norma), a ładuję insulinę bo nikt nie kazał jej obniżać..
gdzieś tam ciągle wraca myśl, o tej małej główce..
no i słonik rośnie z każdym dniem..
ehhh.. no nie nakręcam się, muszę wytrzymać do tej 15:50.
..a tak w ogóle to nie rozumiem, czemu się dzisiaj w nocy nie urodził. Przecież to było ustalone
..dodam, że tak mnie bolało wczoraj całe ciało (kręgosłup, pachwiny, brzuch, łydki) że jęczałam jak stara baba na kanapie i
aż mąż się pytał, czy nie chcę gdzieś jechać.. no ale gdzie? i co powiem? że zmęczona jestem ciążą? ;P
bellina jak tam po masażu???? pierwszy lew jest Twój ? ;D
jeżeli chodzi o obcinanie paznokci, moje dziewczyny rodziły się ze szponami, więc zaraz po powrocie do domu było
obcinanie na śpiocha..
Katka Jagódka u mnie zatarł się moment, gdy zostałam z dziewczynkami sama w domu, więc nie mogło być źle różnica
2,5 roku, z tego co pamiętam ratowałam się czasem bajkami w tv, kupowałam też te książeczki z zadaniami dla "3-latka"
malowanki etc i jakoś szło
Undomiel kciukasy !!!!
jagódka dobrze że się pokazałaś na IP, lepiej dmuchać na zimne i niech mają kontrolę.
Limonka przykro mi z powodu zgrzytów z mężem.. wszyscy musicie sie przyzwyczaić i dostosować do nowych warunków - będzie lepiej!
ninja kciukasy !!!!!!!!!!!!!!!!! będzie dobrze, powodzenia, jesteśmy z Tobą! Przy tej wadze chyba też bym chciała cc.
elifit
Moderatorka
Cześć z rana.
Zuzu jest sobą na szczęście i znowu była piękna noc
Ninja kciukasy & & & chyba cc lepsze choć usg lubi się mylić
Magdalenka ja tak sobie mówię że tv mnie uratuje jsk zostanę sama z dziećmi
Makota pozytywne myślenie to połowa sukcesu. Nie nastawiaj się tak
Hubson mleczna wpadka mówisz? Skąd ja to znam
Mamo_bobasa witaj spowrotem i zostań choć wiem jakie to ciężkie
Zuzu jest sobą na szczęście i znowu była piękna noc
Ninja kciukasy & & & chyba cc lepsze choć usg lubi się mylić
Magdalenka ja tak sobie mówię że tv mnie uratuje jsk zostanę sama z dziećmi
Makota pozytywne myślenie to połowa sukcesu. Nie nastawiaj się tak
Hubson mleczna wpadka mówisz? Skąd ja to znam
Mamo_bobasa witaj spowrotem i zostań choć wiem jakie to ciężkie
Ostatnia edycja:
pola.
Dzien dobry. U nas nocka ciężka bo Tymkowi sie kupkę chciało a nie mogl zrobic. W stresie dopominal sie o cyca ale na szczescie mu nie dałam bo pewnie by ulał. Dwie hodziny musieliśmy go nosić by nie płakał i w końcu zasnął. Na szczescie maz sie zaangażował i go lulal.
Dzis przyjezdza do Tymonka babcia wiec bedziemy mieli pomoc z ktorej sie bardzo cieszymy.
Katka, bidulko Ty! Co z tymi twoimi nickami?
Magdalenka, czuje ze bedzie jakies rozwarcie a główka sie nie martw bo na tym etapie naprawde trudno zmierzyc.
Kopacz, wszystko ok?
Elifit, a idz Ty szczęściaro ))
Dzis przyjezdza do Tymonka babcia wiec bedziemy mieli pomoc z ktorej sie bardzo cieszymy.
Katka, bidulko Ty! Co z tymi twoimi nickami?
Magdalenka, czuje ze bedzie jakies rozwarcie a główka sie nie martw bo na tym etapie naprawde trudno zmierzyc.
Kopacz, wszystko ok?
Elifit, a idz Ty szczęściaro ))
Tusiaczek2402
Moderatorka
Dzień dobry
reklama
Hubson
Elifit, jaka mleczna wpadka, cos Ty, poce sie jak szczur. Az zastanawiam sie, czy to normalne. Teraz tez mokrusienka sie obudzilam. Ile to jeszcze potrwa? :/
Pola, fajnie, ze nadciaga pomoc
Undomuel, powodzenia w szpitalu. trzymam kciuki
Pola, fajnie, ze nadciaga pomoc
Undomuel, powodzenia w szpitalu. trzymam kciuki
Ostatnia edycja: