reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
A bo niewyspana troche.teraz to jest jest jeszczs J i mi pomaga.ale jutro wyjezdza i bede w nocy zdana sama na siebie :( boje sie tego...

Dziewczyny co uzywqcie do czyszczenia noskow?bo ta frida mam wrazenie ze nic nie daje...

Dzis moja sasiadka urodzila ;) ale jeszcze nie wiem ile mala ma.ale miala cc

I znowu skleroza nie wiem co mialam komu odp :(

Kopacz ja obecnie w nocy daje rade sobie sama. Wiesz juz, jak w nocy je maly, jak czezto i czy mm i to juz duzo. Przygotowujesz sobie wszystko, w razie kwilenia malego, przygotowujesz z nim, usadawiasz sie i karmisz.

Dziewczyny patrzę teraz a mój maly ma na szyji czerwonego,twardego babla. Cos go ugryzlo w nocy. Można to czymś posmarować czy czekać aż samo zniknie? Kurcze ze tez akurat jego musiało ugryzc

witam

Makota, dzieci śpią z podkulonymi nóżkami, znaczy tak rozwalonymi na żabkę, moja Ola do tej pory tak śpi i to jest bardzo dobre i zdrowe dla bioderek. miałabyś powód do zmartwień, jakby nie podkulał nóżek wcale, tylko ciągle miał wyprostowane :)

deszcz u mnie popadał, jest czym oddychać, ufff Ola dziś siedzi z nami w domu, nie chciała iść do przedszkola, obiecała że będzie grzeczna no i jak na razie słowa dotrzymuje :)

Kopacz ja sobie w nocy daję radę sama, mąż pracuje na nocki, więc nie ma go. po prostu musisz wszystko sobie przygotować blisko i na półśpiocha ogarniać, dasz radę

no która dziś się rozpakowywuje?

reklama
Hej :-)

Na czkawkę nic nie daję - sama u nas szybko przechodzi.

Dziewczyny czy witamina D może powodować niepokój u dziecka???? W niedzielę i wczoraj nie dałam i niunia spokojna, zrelaksowana, normalnie aniołeczek :-) W poniedziałek dostała i istny szatan - nie spała od 5 do 13, prawie cały czas płakała, drzemka po pół godziny i wybudzanie z płaczem - normalnie masakra :-(

Muszę w necie poczytać, ale już boję się co tam mogę znaleźć :confused:

Oooooo Małgorzatkar będzie impra jak się patrzy :-D My skromnie na 25 osób robimy i jeszcze na dodatek łączymy to z urodzinami Mateusza :tak:

Do góry