reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Moje dziecko pozwoliło mi dzisiaj uporządkować szuflady i szafki w kuchni bo masakra była, a póki teściowa była to i tak burdel by zostawiła. Teraz przynajmniej przez 3tyg będę miała ładnie. Ugotowałam też pierogi. Jutro będę lodówki czyścić bo jest koszmarnie. I z zamrażarkami trzeba porządek zrobić, oblukać co można z nich zjeść i oszczędzić na zakupach.

reklama
U mnie dziś od rana lało z przerwami, ale duszno nadal... Na dworze dziś tylko pół godz byłyśmy bo deszcz nas wygonil ( i kupa...).
My też chrzcimy 31 sierpnia, z tym ze nie tu u nas, a u moich rodziców w parafii. Tam cala rodzina ma bliżej no i tańsze lokale...

Teściowa pojechała , ufff przeżyłam

Adaś wykąpany, najedzony - dłuugo nadrabiał za cały dzień popijania - śpi. Wreszcie normalna temperatura, ciężko w takie upały z maluszkiem:-( Idę zaraz pod prysznic i spać.

Lilla - Taka spora kupa a jak cieszy :-D gratulacje! Cieszę się razem z tobą :-D

Michalina - ja ci życzę by spacer pomógł choć będzie mi przykro jak mnie zostawisz ;-)
Co do remontu to się nasz spec zdziwi jutro bo mąż ma wolne i zamierza go zmobilizować ;-)

Byłam na zakupach... Kogo oni zatrudniają w tych sklepach z bielizną to ja nie wiem ??? Pytam o bawełniany biustonosz do karmienia a baba mi wyciąga na wypasie, koronkowy, bez tych klików.
Wyczaiłam kilka w innym sklepie ale 200 pln nie dam za 1. Bez jaj! Tyle mogę za normalny dać. Poszukam jednak na allegro. Na początek takie zwykłe najlepsze co nie??
Bo na później to mam ładne, ozdobne, na co dzień.

Od jutra odliczam... 10...9...8....7...........

Katka ja kupiłam przez internet i z przesyłką zapłaciłam chyba cos koło 70 zł a jest świetny :-):-):-)
Ja również odliczam 7,6......dokładnie za tydzień 27 lipca przypada mój, tzn.Nasz termin :happy2::happy2::happy2:
Dzisiaj byliśmy cały dzionek nad Morzem Północnym, pogoda idealna około 25 stopni i zachmurzone niebo także raj dla dwupaków (brak intensywnego słońca i 34 stopnie w cieniu). Szwagier pisał z Wrocławia(dokąłdnie pokazywał temperature w aucie), 38 stopni, uf jak gorąco, uf.......makabra
Dobrej nocki dziewczyny :-):-):-)

Będę się powtarzać: Byłaś w Esotiqu? Ja mam dwa bawełniane bez fiszbin od nich (za 33zl) - ale trzymają cycki super, boję się fiszbin na razie, żebym się zastojów nie dorobiła Rozmiarówkę mają ok, do H chyba widziałam. Dobra, teraz to już serio idę;-) Dobrej nocki

Będę się powtarzać: Byłaś w Esotiqu? Ja mam dwa bawełniane bez fiszbin od nich (za 33zl) - ale trzymają cycki super, boję się fiszbin na razie, żebym się zastojów nie dorobiła Rozmiarówkę mają ok, do H chyba widziałam. Dobra, teraz to już serio idę;-) Dobrej nocki

Byłam we wszystkich chyba ale nie było tam esotiqa, na pewno nie było. No właśnie wszędzie brak takich co by fiszbin nie miały bo na początek to ja się takich boję.
Dzięki!!!!

Agaaa no zdechnąć u nas można. Wzięłam chłodną kąpiel i od razu lepiej.

Uwagaaa!
Przyniosłam torbę....... Będę się pakować!!!!

Ostatnia edycja:
Jagódka - kolorowych snow w jak najdłuższych blokach

Katka - ja stwierdziłam, że przy moim a/b mogę fiszbiny nosić i żałuję bo strasznie mnie swędzą cycki w tym ładnym koronkowym staniku, więc szukaj, szukaj gładkich

Katka - szalejesz, zakupy wyprawkowe, pakujesz torbę - ty chyba zbierasz się do rodzenia :szok:

Biorąc pod uwagę, że u mnie mimo wszystko cisza i spokój to raczej nikogo nie zostawię i spokojnie będę kontynuować proces przenoszenia :dry: We wtorek wizyta... bez masażu z fotela nie zejdę i teraz już sobie doktorek nic nie wymyśli, nic! Ostatnio paciorkowca wynalazł i terapię antybiotykiem, dlatego lepiej przenosić - tak mówił. Teraz już nie ma argumentu. Z fotela nie zejdę :cool2: ochronę będą wzywać, tak jest!

Arbuza sobie zjem na noc.

reklama
Do góry