reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
kum, a octaniseptem sie psikasz na rane? u nas tym psikali dziewczyny po nacieciu.
wspolczuje tego bolu.

dobra, nie panikuje juz z powodu skrzepow. po raz kolejny przekonuje sie, jak dobrze Was tu miec :)

Kum nie smaruj niczym, żadne maści, tylko tantum rosa i octeniseptem piskać, no i leż dużo.

A. zabrał Adasia, bo wisiał na mnie od 12, nawet siku nie mogłam. Chyba źle znosi te upały, bo spać nie może, co chwila się budzi i wrzeszczy. Temperatury są masakryczne..

Ninja - miłego wypadu nad jezioro

Dzięki, dzięki ale to nie ja dziś się jezioruje :)

dzien dobry

za nami 1 noc w domu i oby kazda byla taka.
o 12.30 butelka, o 4 sie obudzil, dostal cycki i spal do 8 :)
wyspalam sie za te wszystkie bezsenne noce :)

ale na wieczor sie przerazilam, bo poczulam jakby ktos wbil w oba sutki szpile i dostalam takich gwaltownych dreszczy, ze musiqlqm sie przykryc i tak z 15 minut sie trzeslam.
dzis rano tez tak mialqm tylko leciutko. Dodam, ze piersi mam srednio twarde, tylko sutki dosc mocno poranione na czubkach.
Naprawde bardzo sie przestraszylam :(
co to moglo byc?
dodam , ze dotalam tych dreszczy na balkonie jak na mnie wiatr zawial. pomozcie to wyjasnic.

Hubson, mierz temperaturę. Jeśli masz podwyższoną to lepiej na IP pojechać, na szkole rodzenia nas uczulali.

magdalenka kciuki zaciśniete. Mój termin z usg jest na wtorek... na razie dalej cisza, więc zobaczymy.

--------

Ja wróciłam z zakupów. Zaszalałam na przecenach :) kupiłam też rzeczy potrzebne do uszycia takiego wieszaczka z zabawkami nad lozeczko, zaraz się biorę :) pochwale się jak nie wyjdzie zbyt koślawy.

a ja mam pytanie o spacery. Do wózka wkładacie na śpiocha czy rozbudzone? bo mój Aleks wyje mi w wózku. Niestety usypia tylko przy cycu :zawstydzona/y: zastanawiam się jak ogarnąć temat spacerów

HEJ
gorącooo

Poimprezowaliśmy wczoraj u sąsiadów. Grill i radler 0% :) Igi powabił sie z młodszym o rok kolegą a Jadwiga obserwowała. M zabrał starszaka na wycieczkę więc chwila ciszy.
Niedziwię się że dzieciaczki tyle na cycu wiszą. Ja daję ci jakiś czas wodę między butlami to pije jak smok. Czasem już potem mleka nie chce.

Arabelka - ja wkładam rozbudzone, ale płacze przerabiałam z synem. Praktycznie wył do roku czasu, nie zasypiał nigdy w wózku podobnie w aucie... do teraz zastanawiam się jak ja to przetrwałam. Trzymam kciuki żeby polubił spacery Twój dzieciaczek :*

O właśnie, lody. Ide do lodówki
Madalenka - popływałaś?? :-D:-D:-D

osa mnie ugryzła no. Ała

Angelika - tak, zwykłą wodę z kranu, zagotowaną. Mślałam nad jakąś mineralną ale piszą że wcale nie są zdrowsze
A no i jak bym karmiła tylko cyckiem to chyba też bym dawała. Niby nie trzeba dopajać ale właśnie potem dzieciaczki dopominają sie co chwilę

Ostatnia edycja:
jeszcze spacerow nie obczajałam..

dzięki za rady. mąż pojedzie po rywanol.

z karmieniem jest lepiej. mlody chyba sie najada... ale.. co cycek to inny problem. jeden ejst fajny miekki, ale na sutku mam strupki... a drugi - sutek okej, ale bolące twarde miejsca sie robią - to są zastoje?? masuje przed karmieniem. jeszcze pomyśle o okładach.

reklama
Kum takie guzy twarde jak kamienie to zastoje, ja już się pozbyłam - przystawiaj jak najczęściej i graj jak na pianinie na tych stwardnieniach - pomaga, ciepłe okłady przed też pomagają.

Ja byłam dziś 20min na spacerze z Młodym, jednak trochę za ciepło było, bo marudny był. No, ale przy okazji ja też się przewietrzyłam.

Do góry