reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

uuuuu o tym nie pomyślałam :dry: a już wsunęłam pół... Ale pyszny był :-D

Miałam już wcześniej pytać ale cały czas zapominałam - Ewusia - byliście już u ortopedy??? I jak się czujesz?

reklama
Michalina nie chcę Cię rozczarować, ale mój gin mówi, że jak nie ma rozwarcia to nie ma jak zrobić masażu. Więc czekaj ze mna na następny tydzień. Argumenty dodatkowe - 1 może upały przejdą i nasze dzieci nie będą potrzebowaly cyca co godzinę, 2 w czwartek jest fajny film.

Co Ty na to? :)

Katka ja też kupilam stanik z esotiq.

Dobrej nocy mamusie!!!

Katka to jednak postanowiłas urodzić? Już myślałam, że jesteś za młoda wciąż?

Michalina a ten wieczór nie miał być Twój?

Jestem po całkiem miłej niedzieli, Malutek najedzony, wykąpany, idziemy spać. Do zobaczenia na nocnej zmianie;)

Dobranoc dziewczyny i moooże się zobaczymy na nocnej zmianie ;)
I nie protestować mi jutro :p bo dziś Zuzia miała cięższy dzień i boję się że problemy brzuszkowe się zaczynają :(

Ło rany nóżki mi zaraz do pupki wejdą... Zaliczyliśmy dzisiaj 3 galerie handlowe w celu chłodzenia (z przerwą na obiad w domu), tonę lodów i spacer po rynku. Dzięki za fontanny i "natryski". Od jutra kiszenia się w domu ciąg dalszy :-p Ja proszę o ochłodzenie.... A tu perspektyw na razie brak.

Jak to żadna dzisiaj nie rodzi? Ja tu widziałam dwie chętne na dzisiaj i co?

A to nie Michalina była za młoda? ;-)

To moje hasło :-p że za młoda i niegotowa!

Tusiaczku - no miałam rodzić ale ta noc jest jeszcze młoda :-D
Pojawił się też nowy pomysł, żeby poczekać na lwa... jeszcze negocjujemy :cool2:

Bellina - dobry sposób na upały :tak: a lody są dobre na wszystko!

A tak serio to dobranoc. Po tej wycieczce padam ale to takie fajne, pozytywne zmęczenie.

Nocna zmiano - przyjemnego cycowania i trochę snu

Jagodka, michalina dobranoc :)
Katka to zaszalalas z ta torba :d

Ja na spacery zawsze po jedzeniu ale niekoniecznie na spiocha bo moja jula ładnie zasypia na dworku.

Próbuje właśnie uśpić moje dziecię ale cos mi ciężko idzie :/ chyba mąż musi wkroczyć do akcji

reklama
A dziękuję za uznanie za to że w.końcu ruszyłam swoje szanowne 4 litery i zabrałam się za torbę :-D od razu mi lżej.

Zmęczyłam się składaniem i sprzątaniem to może dziś nie będę wspierać nocnej zmiany w cycowaniu? ;-)

Do góry