reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Dziewczyny mam kłopoty ze zmienianiem pieluszki Zolce bo jak jej podnoszę pupę, żeby wytrzeć chusteczką czy podłożyć świeżą to ona tak mocno się nogami odpycha, że zjeżdża z przewijaka, lub kanapy. Macie jakiś patent na to?

reklama
hej ;-)
w końcu znalazłam chwilkę czasu dla siebie, Julka zasnęła godzinę temu, walczyliśmy 3godziny suszarka, herbatka, masowanie itd- znów ją męczył brzuszek:-( ale jest trochę lepiej, zmieniliśmy butelkę i nie łyka już tyle powietrza:tak: wczoraj po raz pierwszy przespała całą noc bez żadnych akcji tylko z dwoma pobudkami na karmienie - mam nadzieję, że dziś będzie podobnie:-)
Jeśli chodzi o samopoczucie po porodzie to poza zmęczeniem jest całkiem nieźle, całe szczęście udało się ochronić moje krocze:-D psychicznie póki co też daję radę, chociaż są chwile słabości...

katka - gratuluję spakowania torby :-) teraz maluszek może spokojnie zbierać się na drugą stronę brzuszka :tak:
michalina -ja po niedzielnej wycieczce na pieszo do mojej mamy (mieszka w innej dzielnicy miasta) dostałam skurczy, tak więc &&&& :-)

idę podczytywać dalej, albo chwilę się prześpie bo o 2 pobudka na karmienie.

dobranoc! :-)

Lilla - ja jestem, ale zaraz zasne. Jak mala tak reaguje przy przewijaniu staraj sie zmieniac pieluche na spioccha

My na spacer wychodzimy po jedzeniu a przed kapiela. Moj syn jak sie nudzi i nie ma ccyca to placze, wiec w wozku tez placze, ale zaraz po wyjsciu na dwor zasypia i spi..

Teraz jadl 15 min, ulal i spi. Teraz zgaduje czy sie najadl w ogole

Spokojnej nocy

Witam sie na nocnej zmianie.
Intensywny weekend mialam i braklo czasu na pisanie.

Katka jak tak pisalas i tym pakowaniu to oczami wyobrazni widzialam cie na porodowce.
No podobno na niedkugo przed kobieta ma taki przyplyw energii. Choc rownie dobrze moze miec tez spadek formy.
Lilla nie znam sposobu na zmiane pieluszki. Mysle ze takie wierzganie tez mnie czeka.

reklama
A moj syn tradycyjnie od 4 nie spi. Kuli nozki wiec pewnie wali kupe. Przysypia, ale kupa meczy. Poza tym wyszedl mu wielki, zakrwawiony gil, ktory pewnie dlugo go meczyl. Musze dorwac go z frida, ale on nigdy nie jest na tyle spokojny, zeby dala z tym rade.

Znowu rano nic nie zrobie, bo bedzie aktywny, a mam na glowie jeszcze antybiotyk...

Do góry