reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Bellina a mój też mnie chce mnie wyprowadzić popołudniu na spacer czyt. Galeria. Padło na Bielany ;-)

Limonka- ja mogę z chęcią :-D 6 miesięcy temu moja Natalka obchodziła urodziny. Byłoby dokładnie 2,5 roku różnicy.
Ale mnie nic nie chce brać :p

rzeka zaliczona, już po rosołku, kupiłam kukurydzę do gotowania/grillowania i uzupełniliśmy zapasy lodów w zamrażarce. Trochę skurczów było, ale bez zmian.. jutro mój termin z usg, poczekamy, zobaczymy ;-)

gratuluje fajnego cycowania...!

Hubson
jeżeli tych skrzepów byłoby dużo i brzydko by pachniały, a równocześnie wyczuwałabyś że zaczynasz się słabiej czuć, to wtedy IP.
Moja siostra 10 dni po porodzie wyłapała, że coś nie tak i to był ostatni dzwonek, bo za dużo tego zostało i jednak było nocne łyżeczkowanie..
ale skoro jutro wizyta u gin, to powinno być pod kontrolą

Makota, przy wedrujacym jaderku pewnis nie trzeba. Ja przy wodniaku jadra musialam.

Mam jeszcze pytanie jedno - wylatuja mi takie male skrzepy z krwia. Juz sie naczytalam,ze tak byc nie powinno. Mialyscie takie cos?
jutro ide do gina, ale nie wiem, czy lepiej nie podjechac do szpitala.
mi skrzepy wypady jeszcze dwa dni temu. wracamy ze sklepów. nawet się nie poklocilisny. slonca brak a zaduch jak diabli.

Dzieki Malgorzatka. Boje sie tych skrzepow jak nie wiem. I juz mam wuzje lyzeczkowania macicy :/

Hubson u mnie skrzepy zdarzają się do dzisiaj, a jestem juz prawie cztery tygodnie po porodzie. Gdzie czytałaś, że tak nie powinno być? Bo właśnie mi się wydaje że to normalne. Organizm się oczyszcza.

Malutek śpi, zupka się gotuje i czekamy na gości. Żeby jeszcze nie było tak gorąco to byłby ideał niedzieli

Tusiaczku, gin w szpitalu mowil, ze nie powinno byc skrzepow. Ale tego co napisala Magdalenka juz nie wspomnial.

Magdalenka, dzieki za rozjasnienie tematu :)

Kurcze, schizowalam w ciazy i teraz to samo ;)

Dzis goraco, a moj maly co go nie przykryje, dostaje czkawki albo kicha. Myslaalm, ze bede wiedziec jak ubierac malego, a tu caly czas wydaje mi sie, ze mu za zimno. Wyczucia nie mam.

hubson tez miewam skrzepy.. raz mi taki wielki wyleciał.. ze myslałam że to jeszcze kawałek lozyska.. ale wiadomo że nie..

człowiek się czasem jak durny zachowa!!!! wczoraj sie lepij poczułam. przyjechali goście - teście i szwagierki, popili wieczorem z mężem.. ja zamiast się oszczędzac to siedziala z nimi. a wcześniej trochę się kreciłam po domu................. od nocy tak mnie strasznie rwie kroczę że nie daje rady!!!! uż nawet siedzenie na kółku odpada, piecze, ciągnie.. wydaje mi się ze troche rana mi się rozeszła od strony nogi.. miałam małe nacięcie. dzis goście rano pojechali a ja ryczałam godzinę.. wczęsniej trzymałam poziom. ledwo wstaje na nogi... polewam tamtum rosa i smaruje linomagiem. nie wiem czy nie odkażać jeszcze, mam waciki z alkoholem ale będzie piekło.

Helou

Hubson u mnie skrzepy są nadal. Fajną nocke miałaś .. jak ja :) :p
Magdalenka dzięki za info. Nawet nie wiedziałam że tak może być.
Tych dreszczy nie miałam przynajmniej nie pamiętam bym miała.

Mała śpi mąż obiad robi a my z synem oglądamy samoloty. Teraz w kinach druga część leci i nie wiem czy mój syn da radę wysiedzieć w kinie. Od kiedy kino dla dziecka jest w sam raz?

reklama
Do góry