Emyly - wylewki to już prawie wykończeniówka!!!
super!
Magdalenka - może jednak dziewczyny cię przepuszczą?? masz bardzo dobre powody!!! Na porodówkę hop!
Co to za lobby jakieś uprawiasz
emyly... Jakie dobre powody!?
że niby umyta, że pachnąca a przecież na porodówce nikt nas wąchać nie będzie
To nie randka to wojna!
Magdalenko - nie nie nie my się tak nie bawimy, kolejka to kolejka, Pani tu nie stała i tak dalej.
Undomiel - u mnie sprawa na dziś przegrana (chwasty, łodygi, masaże blablabla nic nie dały) a jutro mam wolne od porodu, przecież jest sobota, szkoda dnia! Do niedzieli hihihih wtedy to już na bank
Może przez neta da się oxy kupić, skoro masaż nie pomaga jej wyprodukować.
ninja - pewnie zależy od szpitala ale nie sądzę, że zrobią ci USG. Dobrze, jeżeli zrobią ci KTG bo ja pytałam w klinice to powiedziała, żeby na pierwsze ktg przyjechać 7 dni po terminie... No chyba, że coś się dzieje. Na porodówkę u nas wchodzą w sumie dwie osoby - rodząca i wspomagacz. To nie miejsce na rodzinne spotkania. Reszta na korytarzu. Ostatecznie tam też inne kobiety rodzą w boksach.
Małgorzatko - szybko zleci, dasz radę &&& I całe szczęście, że na gwarancji bo niezły wydatek by was czekał
Bellina - mi się właśnie też to ciumkanie i seplenienie nie podoba. Jakby nie można było normalnie mówić.
Do szpitala... ta, chciałabym. Na wizytę idę we wtorek tj. 22 i wtedy być może dostanę skierowanie na cito ze względu na antybiotyk. A jak nie to na szpital muszę czekać jeszcze 7 dni bo przyjmują 14 po terminie. Pani na oddziale powiedziała, że jak dziecko dojrzeje to spadnie
Katka - Łazienka jeszcze nie oddana do użytku a już zasr*** to co ten chłop tam robi