elifit
Moderatorka
Limonka u nas jest w domu 25 st na dworze 30 st i mała jest w krótkim body lub bluzeczce i sama pieluszka. Na noc rampers i skarpetki. Przykrywam do snu lekkim kocykiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej
Gratulacje dla rozpoakowanych
Michalina współczuje tego swędzenia:/ Wiem co przechodzisz miałam też takie swędzenie tyle, że u mnie to była cholestaza ale wiem jakie to jest męczące:/
Jagódka dużo zdrówka dla Adasia już niedługo będziecie razem
Ja piję hęrbatkę hippa z kopru. Staram się pic jedną dziennie, ponoć nie powinna szkodzić. Czasem też się zastanawiam czy Julce nie dawać troszkę tej herbatki jak jest tak ciepło, co myślicie?
Nocki są nawet niezłe ale mam dylemat w co ją ubierać w domu. Pomożcie mi jak jest ok 22 stopnie u nas w nocy i w dzień to jak ją ubierać? Tzn jak na noc a jak w dzień? Jak jest ubrana na długi rękaw to mam wrażenie, że jej za gorąco. Nie jest spocona ale jest gorąca :/ Ehh nie chcę jej przegrzewać
A mam jeszcze pytanie jak chcecie wyjść i zostawić dziecko to kiedy odciągacie pokarm i ile??
Pozdrawiam i powodzenia dzisiaj Kto się pisze venus, magdalenka co z tobą??