reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Michalina to jak sie rozbierasz do zera to maz zadowolony;p

Ulubione hasło mojego M. z ostatnich dni "a dzisiaj nie wywołujemy?" :-D

Doti - W krochmalu? Nie słyszałam nigdy o tym. Nie wiem czy alergia. Zobaczymy popołudniu co mi powie.

Ka.wo - szalony dzień :tak: napisz wieczorkiem co u lekarza.

Ja też się zastanawiam co mnie podkusiło jak czytam o tych wszystkich problemach. Ale za chwilę przypominam sobie jak dziewczyny piszą, że widok dziecka wszystko wynagradza i zapomina się o trudnych chwilach. Mam nadzieję, że w okresie dojrzewania i buntu też widok młodej tak łatwo będzie wynagradzać trudy wychowania. :-p

reklama
Ja tez ciagle witam sie z gaska a juz jestem w ogrodku..... dupa. Jestem zla, niewyspana, tesknie za malym itp. Gin ma zaraz moj zajrzec i cos tam podstymulowac. Boje sie

Lui jesteśmy z tobą &&&

Michalina krochmal jest super. Świetnie działa na różne wypryski podrażnienia itp. Wczoraj wykąpałam Zuzu w nim bo choć już ten rumień jej zszedł to ma potowki i łuszczy się w zgieciach.

Lilla moja też różnie ale w nocy na razie jest dobrze. Obym nie zapeszyła ;)

Herbatki z kopru pije na wzdęcia. Zuzi jeszcze nie dawałam. Jest taka z hippa granulowana pamiętam. A no i trzeba butlą i to nieczęsto żeby nie zaburzyć odruchu ssania

Ostatnia edycja:
a te herbatki lakacyjne, bociana i takie tam nie pobudzają produkcji mleka? bo ja się boję nawału ;)

ps. co stosujecie na cycuchy? ja mam zachwalaną lanolinę i wcale nie jest już taka super..

reklama
Makota ja zamiennie lanoline jak były brodawki suche i maltan jak trzeba było podleczyc, no i oczywiście smarowanie swoim mlekiem i wietrzenie.
Powinno przejść niedługo, chociaż jął są upały i ssaki non stóp wiszą, to ciężko doprowadzić do stanu normalnego...

Super wieści z rana, która następna dziś? :)

Mam dziś siostrę swoją, poszlysmy do sklepu, sama sie bałam jeszcze... Spoko było, tylko potem już bolało trochę w boku, ta końcówka szwa wewnętrznego piecze strasznie

Do góry