reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Makota - ja mam ten maltan, w trakcie ciąży jak mnie piersi piekły i takie dziwne były to smarowałam nim i zadziałał. Ale to mówię z perspektywy ciężarnej. Położna nam mówiła, że nie trzeba jej zmywać do karmienia.

Małgorzatko - mam nadzieję, że będzie coraz lepie. Dla mnie najbardziej niesamowite jest jak te dzieci szybko rosną. Dopiero co jechałaś na porodówkę a Zuzia już 2 tygodnie. Nieźle. Już o Zoli nie wspomnę - stara baba :-p:-D

reklama
Michalina już myślałam że Twój:p:p

Sokoja Gratuluję;) to która tam była następna w kolejce?

U Was też tak gorąco? Malutek padł i śpi a ja mam relaks z mężem kawą i lodami ;););):p:D

Oj gorąco. Moja tylko je i śpi na zmianę. No wcześniej jeszcze słuchała jak jej brat bajki czytał :)

Sokoja gratulacje :) :)

Ja na piersi maltan bepanthen itp. A i tak najlepiej pomaga wietrzenie. Chciałam kupić tą ziajke lano-maść ale nigdzie w aptekach nie ma. Pewnie na necie dopiero.

... no i mamy kolejną rozpakowaną. Brawo Kum :) :D

reklama
Hej
Gratulacje dla rozpoakowanych :)

Michalina współczuje tego swędzenia:/ Wiem co przechodzisz miałam też takie swędzenie tyle, że u mnie to była cholestaza ale wiem jakie to jest męczące:/
Jagódka dużo zdrówka dla Adasia już niedługo będziecie razem :)

Ja piję hęrbatkę hippa z kopru. Staram się pic jedną dziennie, ponoć nie powinna szkodzić. Czasem też się zastanawiam czy Julce nie dawać troszkę tej herbatki jak jest tak ciepło, co myślicie?

Nocki są nawet niezłe ale mam dylemat w co ją ubierać w domu. Pomożcie mi jak jest ok 22 stopnie u nas w nocy i w dzień to jak ją ubierać? Tzn jak na noc a jak w dzień? Jak jest ubrana na długi rękaw to mam wrażenie, że jej za gorąco. Nie jest spocona ale jest gorąca :/ Ehh nie chcę jej przegrzewać :(

A mam jeszcze pytanie jak chcecie wyjść i zostawić dziecko to kiedy odciągacie pokarm i ile??

Pozdrawiam i powodzenia dzisiaj :) Kto się pisze venus, magdalenka co z tobą??

Do góry