reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Sokoja ja tez już zaczelam myśleć o liczeniu skurczy, bo mi do 2 spać nie dawały, ale nie bolalo na tyle żebym nabrała wiary, że to już. No spa pomogła i zasnelam.

Dziś spacer i gimnastyka :)

reklama
Seorise, gratuluje i zazdroszcze :)

ja zaraz jade, czuje sie koszmarnie :( nie wiem, ile jeszcze meczarni oczekiwania przede mna :(

Undomiel, po co nospa na tym etapie??

Seorise super :)

Venus po 10 dniach mam się zgłosić i po kolejnych 2 wywołują :/

Hubson gin mi powiedział, że jak to przepowiadające i spać nie dają to no spa pomoże, a gdyby to był poród to nie powstrzyma, a tylko rozluźni szyjke.

Seorise GRATULUJE.
Malgorzatka ja tak teraz mam z krwawieniem... niby nie ma a tu chlup. U mnie po przytulaniu lub karmieniu.
Tym ktorym cieknie pokarm to tutaj dziewczyny wyprobowaly i polecaja muszle. Podobnoz swietnie zbieraja i nie zalewa Cie.
Co do odbijania to rozmawialam z rehabilitantka od malutkich i jezeli nie odbije w gorze to kladziemy na swoich kolanach na brzuszku. Jak dalej nie odbije to do gory znow. Powinno odbic przez zmiane pozycji.
W domciu po kapieli mamy elementy masazu shantala i mysle, ze to wyciszy malutka.
Pamietajcie, ze jak uleje a niedawno jadl dziec, to nie dokarmiamy, musi byc minimum 1,5h przerwy.

Ostatnia edycja:
reklama
seorise - ciężko i długo ale najważniejsze, że już po :-) rozumiem, że SN?

Dzisiaj w nocy mnie wszystko tak swędziało przez godzinę, może dwie, że wstałam ale jestem padnięta już teraz. Nie mam mowy, żebym wytrzymała cały dzień bez drzemki...
Jutro wizyta u dermatologa - ciekawe co mi powie.

Do góry