U
użytkownik 902
Gość
udalo mi sie zdrzemnac na dwie godziny. Wypilam dzis ponad 4ltry wody. Glodna ciagle jestem,wiec licze,ze laktacja sie rozbuja. Jednak ciezko tak bez dziecka pokarm wyprodukowac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Floriana, ja nie mam wyjścia i na jedna pierś tez zakładam kapturek. Ta jedna pierś jest dosłownie dziurawa. Musze ja jakos zagoić dlatego używam nakładki. Mi mleko kapie tak czy siak. W całym mieszkaniu mam pełno plam na podłodze od kapiacego mleka.
U nas chyba zaczęły sie kolki... Czy to nie za wczesnie????
Malutek płacze w lozeczku wiec biorę go na ręce zeby nakarmić. Okazuje sie ze cyca wypluwa i nadal płacze. Dopiero gdy go tule u siebie na piersi to sie uspokaja i zasypia.
udalo mi sie zdrzemnac na dwie godziny. Wypilam dzis ponad 4ltry wody. Glodna ciagle jestem,wiec licze,ze laktacja sie rozbuja. Jednak ciezko tak bez dziecka pokarm wyprodukowac
Gratulacje dla rozpakowanych
Jagódko doczekałaś się w koncuSzkoda tylko, że nie obyło się bez przejść ale dobrze, że już po wszystkim i teraz życzę szybkiego spotkania i utulenia Adasia
Seorise kciuki zeby dzisiaj się akcja porządnie rozwinęła
Makota ja do leżaczka wkładam już od dawna mam rózne pozycję do ustawienia także myślę,że małej to nie szkodzi.
Lilla ja mam to samo tzn u Julki w każdej pieluszce jest kleks, kupę też robi co jakiś czas ale zastanawiam się czy tę baki jej nie męczą :/ Stosujesz coś na to??
Ja mam problem z Julką w dzień coś spać mi nie chce tylko żeby ją bujać:/ Męczące to jest bardzo:/
Kciuki dziewczyny dzisiaj fajna data także proszę rodzić![]()
u mnie sa raptem 3 dni roznicy, wiec niewiele. Tak czy siak , juz po terminie jestem.
Lilly, nie wiem, czy czuje sie lepiej. Chyba nie... Ciezko wygrzebac mi sie z dolka. Minie jak mlody bedzie na swiecie caly i zdrowy.a
Makota limonka ja myślę że potrzebna nam na cito chusta!![]()
Lilly - 4h???? ręce ci odpadną![]()
Witam po długiej nieobecności! Gratuluję kolejnym mamuśkom z dzieciątkami po drugiej stronie. Kciuki za rodzące- seorise- jak Cię odesłali zaraz pomyślałam, że to podobnie jak u mnie. Ale nie! pojawiło się rozwarcie- to super, dasz radę!
Ja załapuję niestety baby bluesa. Córeczkę uwielbiam, ale karmienie mnie wykańcza. Karmię przez nakładki co już jest niewygodne, bo kapie z nich nagromadzone mleko i cala jestem brudna no i kładę małą na podłużnej poduszce. I tak jest dla mnie za nisko, ale nie dam rady aż tak się przygotowywać do karmienia, jak mała protestujeA Wy? jak karmicie? Na leżąco nie mogę, bo mała mi zasypia w trakcie i często muszę ją odstawiać i dobudzać.
I mam jeszcze jedno pytanie- dziś zwymiotowała przy odbijaniu. Teraz nie chce jeść, ale chyba żołądek ma pusty? Może boli ją brzuszek... W przyszłym tygodniu mąż wraca do pracy. Nie wiem jak sobie bez niego poradzę. To ciągłe karmienie, które u mnie trwa przynajmniej godzinę a i tak nie jestem pewna czy zjadła wystarczająco, bo z 5 razy ją odstawiam i budzę. Myślicie, że dużą krzywdę robię dziecku tymi nakładkami? różne są na ich temat opinie.
Floriana, ja nie mam wyjścia i na jedna pierś tez zakładam kapturek. Ta jedna pierś jest dosłownie dziurawa. Musze ja jakos zagoić dlatego używam nakładki. Mi mleko kapie tak czy siak. W całym mieszkaniu mam pełno plam na podłodze od kapiacego mleka.
U nas chyba zaczęły sie kolki... Czy to nie za wczesnie????
Malutek płacze w lozeczku wiec biorę go na ręce zeby nakarmić. Okazuje sie ze cyca wypluwa i nadal płacze. Dopiero gdy go tule u siebie na piersi to sie uspokaja i zasypia.
Jagodka kiedy cię wypiszą? Czwartek? Trzymaj się tam. Niech mąż ci fotki przywiezie.
Pola może potrzebuje bliskości. Moja tak właśnie w dzień na rękach tylko się uspokaja najlepiej na klatce jak ją sobie położe.
Idę bo kupę moje dziecko uwaliło![]()