reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

hej dziewczyny :)

Magdalenka szkoda ze to fałszywy alarm:/:/ moze dzis cos sie ruszy.
Jagodka ty bidulko calu czas cos sie dzieje u ciebie ale nie to co trzeba.

Pola makota ile wasze dzieci waza bo ja dalej uzywam 1 pampersow i nie uwazam zeby byly juz za male.
Co do ulewania u nas tez sie zdarza ale rzadko, zazwyczaj udaje nam sie odbić. Chociaż dzisiaj mi zwymiotowała:/ To nie było ulanie bo bylo tego naprawdę dużo. Trochę się zmartwiłam ale nie widac po Julce żeby coś jej było pomijając to, że po nocy ponad 2 godziny nie spała teraz zasnęła śpi niecała godzine i już się budzi:/

Makota ja nie sprawdzam pieluchy jak śpi. Dopiero jak wstanie.

Dzisiaj miałyśmy bardzo dobrą noć mogłoby być tak zawsze :d. Poszła spać o 21 obudziła sie dopiero koło 2 potem po 5 i po 7 ostatecznie wstałyśmy po 9 :D

Pozdrawiam

reklama
Limonka, Tymek w piątek ważył 3760g. Nam jedynki tez ciagle pasowały, ale ze sie skończyły to juz nie kupowaliśmy kolejnej paczki tylko od razu przeszliśmy na dwójki.

Nocna zmiana nie sypia, ale coś mi się działo z aplikacją. Dopiero teraz udało się połączyć z serwerem:(:(:what:

Makota mój jak śpi to daję mu spokój. Zresztą jak jest duża kupa to on sam alarmuje.

Pola my cały czas używamy jedynek i są ok. A ile Mały waży będę wiedzieć we wtorek. Z tym że on raczej drobny jest

Mam pytanie do rozpakowanych mamusiek. Jaki rozmiar pieluchy zakładacie swoim pociechom? Nam sie kilka dni temu skończyły jedynki i zakładamy juz dwójki (pampers) :)

Lilla, makota, jak sie u waszych dzieci objawiają te plesniawki? Da sie to zauważyć na pierwszy rzut oka czy trzeba zajrzeć mocno gleboko w paszczę?
Pieluszki uzywamy jedynki i sa jeszcze ciut za duze :p
a pleśniawki mamy wielki, zaczęlo sie od kilku kropek na jezyku, a teraz ma caly jezyk bialy, i kilka kropek na ustach :( na ulotce napisane ze po kilku dniach poprawa, a tu coraz gorzej

Limonka, Tymek w piątek ważył 3760g. Nam jedynki tez ciagle pasowały, ale ze sie skończyły to juz nie kupowaliśmy kolejnej paczki tylko od razu przeszliśmy na dwójki.
Zolek waży kilogram mniej więc daleko nam do wiekszych pieluszek :)

reklama
Do góry