reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Katka ja mam wrażenie że jestem tu cały czas. Dobry wypełniacz czasu podczas karmienia.

Teraz też mam chwilkę bo tatuś łaskawie zabrał Szymka na spacer. Aż mi dziwnie tak cicho i spokojnie. Eh już chyba tęsknię za Malutkiem. Zaczynam się o siebie martwić, robię się strasznie zaborcza:confused:

Karola się odzywała po porodzie:what:

O 4 bb nie dzialalo. Wyrzucalo mnie z aplikacji.
Katka my coraz lepiej. Moze koncem tugodnia wyjdziemy. :)
Co do zmiany pieluch i karmienia. Ja swojego musze co 3 h wybudzac i karmic. Tym samym przed karmieniem pielucha ;) i po jak trzeba.
Co do odbijania to tutaj mowia ze po kp nie musi odbic, ale po karmieniu butelka tak.
jak dziecko ulewa/ uleje to nue daja jesc ani sie nie przystawia aby brzuszek odpoczal. Robia minimum 1,5 h przerwy

Dziewczyny, od jutra mój maz wraca do pracy a ja zostanę sama z synkiem. Boje sie ze nie dam rady... Za dwa tygodnie przyjeżdża moja mamcia ale do tego czasu bede zdana tylko na siebie.

A ktoś wie co u Miki słychać? Bo chyba nic nie mówiła. Karola nie ma netu w tel.

No tak zapomniałam, faktycznie jakoś myślałam że już dłużej od jej porodu minęło a one pewnie jeszcze w szpitalu.

Gosia to super, że są już plany na wypis. Z tym odbiciem to odpowiada mi Twoja wersja. Mój odbija raz na 10 a może i nie. I czy to zrobi czy nie słyszę jak go później położę jak go meczy chwilę. Ale po tym w większości zasypia. Nie wiem czy powinnam go tak kłaść, ale już zauważyłam że jak mu się zaraz po jedzeniu nie odbije to potem mogłabym nosić godzinę i nic:what:

No tak zapomniałam, faktycznie jakoś myślałam że już dłużej od jej porodu minęło a one pewnie jeszcze w szpitalu.

Gosia to super, że są już plany na wypis. Z tym odbiciem to odpowiada mi Twoja wersja. Mój odbija raz na 10 a może i nie. I czy to zrobi czy nie słyszę jak go później położę jak go meczy chwilę. Ale po tym w większości zasypia. Nie wiem czy powinnam go tak kłaść, ale już zauważyłam że jak mu się zaraz po jedzeniu nie odbije to potem mogłabym nosić godzinę i nic:what:

U mnie identyko.

Gosia, dopiero doczytalam ze juz niedługo wychodzicie. To cudowne wiesci! Ciesze sie razem z toba.

Jagodka byl i jest dzielny. Dzisiaj poraz pierwszy od 24 czerwca sie widzielismy. Czesto rozmawialismy. Dziadkowie urozmaicali mu pobyt. Dzisiaj kino z moim bratem i zmiana dziadkow. Wydoroslal strasznie a w jego oczach widac taka bezwarunkowa milosc :)
Po prostu ani jedno z nas nie ma wyboru i dajemy rade ;)

Pola dasz rade sama. Tylko trzeba zorganizowac sobie dzien. Obiady na nadtepny dzien szykuj wieczorem. Zupy sie sprawdzaja.

reklama
Kopacz haloooo!!! Gdzie jesteś? Odezwij się co u Ciebie? Franio cie tak zajmuje czy J.?

Milo ze ktos sie o mnie troszczy i pamieta :*

A no troche maly daje do wiwatu ale w nocy.w dzien jest grzeczniutki.a no i zaczal robic normalne ladne kupki :)
Oprocz tego niestety w sobote mielismy nieciekawy dzien mama reke zbila tata zle sie czul.w nocy pojechali do szpitala.mama gips.tata wczoraj operacja wyrostka.takze ciekawie.dwie kaleki

Franek waży 4130 i Zaczynamy 2

Wow duzy juz chlopal ;)

Co do kapturkow nie uzywam...maly bardzo ladnie ssa i moje piersi sa w stanie idealnym.nie bola...no ale nadal nie wykarmie go sama piersia i sie dokarmiamy mm...tez czasem ulewamy albo plujeny mlekiem jak za duzo..

Ostatnia edycja:
Do góry