Katka***
Fanka BB :)
W nocy się nie udzielam bo jakieś w ogóle mam akcje z netem aaale dziś już śpię u siebie więc zajrzę, o ile ktoś tu będzie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ktoś wie co u Miki słychać? Bo chyba nic nie mówiła. Karola nie ma netu w tel.
No tak zapomniałam, faktycznie jakoś myślałam że już dłużej od jej porodu minęło a one pewnie jeszcze w szpitalu.
Gosia to super, że są już plany na wypis. Z tym odbiciem to odpowiada mi Twoja wersja. Mój odbija raz na 10 a może i nie. I czy to zrobi czy nie słyszę jak go później położę jak go meczy chwilę. Ale po tym w większości zasypia. Nie wiem czy powinnam go tak kłaść, ale już zauważyłam że jak mu się zaraz po jedzeniu nie odbije to potem mogłabym nosić godzinę i nic:what:
Kopacz haloooo!!! Gdzie jesteś? Odezwij się co u Ciebie? Franio cie tak zajmuje czy J.?
Franek waży 4130 i Zaczynamy 2