reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Jak tam dziewczyny sie czujecie? Wszystkie juz rozpakowane? Moje dzieciaczi wczoraj zostaly ochrzczone. Byly bardzo grzeczne w kosciele.

Jezeli chodzi o karmienie to na razie tylko piersia. Ladnie przybieraja, takze chyba im wystarcza i sie najadaja. Zaczelam dopajac ich herbatka z melisa, bo jakies nerwowe sie zrobily.

reklama
Limonka - mój mały waży 3750 g i już używamy pieluszek 2, bo 1 się skończyły
Pola - jakoś dasz radę
Gosia - super, że wybieracie się do domu. jak Bartek?

Cześć dziewczyny. Witam się po długiej przerwie
Zgodnie z planem urodziłam Adasia 8 lipca.Wbrew oczekiwaniom nie jest gigantem , 3300 i 54 cm
Niestety ciągle jesteśmy w szpitalu bo mały ma zoltaczke.Jak dobrze pójdzie może jutro nas wypuszcza. Przepraszam za ew błędy ale nigdy nie pisałam z telefonu.Cudem się zalogowalam

Gosia to na prawdę super wieści i trzymam kciuki byście do końca tego tygodnia byli już w domku! A to masz synka już przy sobie czy dowożą na karmienie?

Kopacz super że piersią karmisz no i zazdroszcze że z piersiami wszystko dobrze bo ja zapewne przejdę armagedon!!

Ostatnia edycja:
Gosia to na prawdę super wieści i trzymam kciuki byście do końca tego tygodnia byli już w domku! A to masz synka już przy sobie czy dowożą na karmienie?

Kopacz super że piersią karmisz no i zazdroszcze że z piersiami wszystko dobrze bo ja zapewne przejdę armagedon!!

No ale wiesz katka mi piersiaki nic nie urosly.i mam malo pokarmu.czasem mam wrazenie ze maly je traktuje jako smoczki.

Wow daria dawno cie nie widzialam :) fajnie ze z malenstwami wszystko dobrze :) podziwiam cie za to ze dajesz rade z dwojka...

Gosia super wieści :) dzielny malec :)
Mój Aru też mi jakoś wydoroślał przez ten tydzień i nadal nie mogę się nadziwic jaki on jest duuuzy;)

Pierwszy spacer zaliczony :-) starszy brat dzielnie pchał wózek :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
To ja tylko zamelduję, że 4 lipca na świat przyszła moja córeczka Julia. Całe 3200g Szczęścia długiego na 52 cm :)
Ogólnie jest super :) Karmię piersią, zaliczyliśmy już 4-godzinnym spacerze, a starszy brat bardzo dobrze odnajduje się w nowej roli. Powiedziałabym, że sielanka ;)
Nie nadrobię 100 stron, a i zaglądać pewnie będę rzadko, więc zbiorowe gratulacje dla Nowych Mamuś i trzymam kciuki za szczęśliwe rozwiązania jeszcze tych oczekujących :)

Do góry