reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
wpadam tylko powiedzieć, że chyba nadszedł mój czas.. skurczybyki co 10 min od godziny, tam gdzie trzeba.. właśnie grzeję wodę do wanny i generalnie się szykuję.. mąż jeszcze w błogiej nieświadomości gra po sieci... powiem mu przed wejściem do wanny..

z przyspieszaczy, byłam dzisiaj na 4km spacerze i wróciłam ledwie żywa.. no i śmiałam się do mamy (mieszkamy obok), że młody "daje po jajach" całą ciąże, więc pewnie zrobi mi kawała i będzie z 13-stego... ale męża też poznałam 13-stego i jest git.

ok, bredzę ;) idę zerknąć jeszcze na kotobobra, czy coś nie trzeba poprawić... kciukujcie.

magdalenka!!!!! yuhuuuuuuu, super, niech no sie rozwijaja pieknie skurczybyki i szybkiego porodu!!!!!!!
my dzis zaliczylismy z mezem małe zakupki w galerii pozniej pikantna kolcja w chinskiej restauracji, rano było przytulanko teraz goraca kapiel moi faceci spia a mi odszedł juz chyba cały czop, tym razem zabarwiony krwia! wiec jest szansa ze do wtorku cos sie samo rozkreci i wywolywac nie bedzie trzeba!

reklama
Hej :)

My nadal w szpitalu, u Wiko podejrzewają żółtaczkę. Teraz leży obok mnie na solarium. Może do jutra mu spadnie.
Mamy problem z jedzeniem. Nie potrafię go przystawiać, on źle łapie. Chciałabym do domu i na spokojnie z Nim poćwiczyć w zaciszu sypialni, na leżąco jak lubię. Jak mu spadnie waga to nas nie puszcza wiec muszę go sztucznym podtuczać :((( chociaż cycki pełne.

Jest niesamowicie podobny do siostry, za kilka lat będę miała problem rozpoznać nazdjeciach kto jest kto. Jak wrócę to Wam pokaże :)

Ja się czuje fizycznie ok, psychicznie średnio. Boli mnie trochę w bokach, szew w ogóle nie ciągnie, mam rozpuszczalny jakiś inny, lubią go oglądać na obchodzie ze fajny :-)

Magdalenka powodzenia. Też właśnie słyszę poród :))

Lui &&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Do góry