reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hudson - w sumie to nawet nie wiem co Ci powiedzieć....

Jagódka, gdzie jesteś?

Lui, Seorise? i gdzie Michalina? muszę posprawdzać obecność ;-)

reklama
Dzięki Tusiaczek! Racja! Muszę dorwać te z canpola gdzieś bo chociażby cena mnie przekonuje :-D

Agaa 30 pln to i tak dużo tak mi się wydaje. Wyprobuje tańszą wersję skoro dziewczyny polecają. Zresztą nawet nie wiem czy mi się przyda tym razem hmm ale wolę coś mieć.

Lilla arbuz zawiera mnóstwo wody więc nie dziwię się że tak wpływa na mleczko.

Która dziś chętna na wyklucie? :-D

nie wiem jak wy się organizujęcie, że macie czas spać w ciągu w dnia...
ja cały dzień siedzę na dupie i karmię z przerwami na przełożenie synka do łóżeczka, odczekanie aż zrobi kupę, przebranie i cyc...

Kochana, moja Zolka potrafi i 3h spać, szczególnie jak ją w ogrodzie zostawiam w wózku, lub na spacerze. Kupy robi wieczorami a nie po każdym karmieniu. U ciebie tez sie unormuje.
Dzięki Tusiaczek! Racja! Muszę dorwać te z canpola gdzieś bo chociażby cena mnie przekonuje :-D

Agaa 30 pln to i tak dużo tak mi się wydaje. Wyprobuje tańszą wersję skoro dziewczyny polecają. Zresztą nawet nie wiem czy mi się przyda tym razem hmm ale wolę coś mieć.

Lilla arbuz zawiera mnóstwo wody więc nie dziwię się że tak wpływa na mleczko.

Która dziś chętna na wyklucie? :-D

Katka, ale ja i tak dużo piję soków, i wody i radlerki 0,0% i nawet koper włoski na laktację, a po arbuzie przeszło to ludzkie pojęcie. Kopacz pisała, że ma mało pokarmu to może jej się rada przyda.

jagódka - przytulam :*

ja też jestem, miałam dzisiaj podły nastrój i dopiero o 20 zwlokłam się z łóżka:baffled:
na poprawę humoru M pojechał mi po mega burgera i czekam właśnie na dostawę:-)
no i tyle z mojego "aktywnego" dnia

Y agaa jak to dwie sztuki? Canpol to cena za dwie sztuki właśnie. W parach są właśnie sprzedawane.

Lilla zanim przeczytałam Twój post najadłam się arbuza. Zobaczymy czy potwierdzę tą prawidłowość:D

Katka to sobie poklikalysmy:thumbup::thumbup:

reklama
Makota kładź się z dzieciem na karmienie i uśnijcie oboje :D najlepszy sposób :) a potem jak będą większe okresy niespania i drzemki, to od razu sobie jedną drzemkę dziecia zarezerwuj na spanie z nim. ja tak z Olą robiłam: pierwsza Oli drzemka - sprzątanie i obiad, druga - jedzenie obiadu i relaksik, trzecia - śpimy razem. teraz będę musiała zmodyfikować, bo przy trzeciej już Olę będę miała, więc pewnie druga będzie czasem na sen :tak:i spokojnie też się zorganizujesz, tylko nie zapominaj o sobie

Do góry