reklama
Katka***
Fanka BB :)
Dzięki Tusiaczek! Racja! Muszę dorwać te z canpola gdzieś bo chociażby cena mnie przekonuje
Agaa 30 pln to i tak dużo tak mi się wydaje. Wyprobuje tańszą wersję skoro dziewczyny polecają. Zresztą nawet nie wiem czy mi się przyda tym razem hmm ale wolę coś mieć.
Lilla arbuz zawiera mnóstwo wody więc nie dziwię się że tak wpływa na mleczko.
Która dziś chętna na wyklucie?
Agaa 30 pln to i tak dużo tak mi się wydaje. Wyprobuje tańszą wersję skoro dziewczyny polecają. Zresztą nawet nie wiem czy mi się przyda tym razem hmm ale wolę coś mieć.
Lilla My
nie wiem jak wy się organizujęcie, że macie czas spać w ciągu w dnia...
ja cały dzień siedzę na dupie i karmię z przerwami na przełożenie synka do łóżeczka, odczekanie aż zrobi kupę, przebranie i cyc...
Kochana, moja Zolka potrafi i 3h spać, szczególnie jak ją w ogrodzie zostawiam w wózku, lub na spacerze. Kupy robi wieczorami a nie po każdym karmieniu. U ciebie tez sie unormuje.
Dzięki Tusiaczek! Racja! Muszę dorwać te z canpola gdzieś bo chociażby cena mnie przekonuje
Katka, ale ja i tak dużo piję soków, i wody i radlerki 0,0% i nawet koper włoski na laktację, a po arbuzie przeszło to ludzkie pojęcie. Kopacz pisała, że ma mało pokarmu to może jej się rada przyda.
U
użytkownik 902
Gość
Jestem, nie chce mi się gadać..
elifit
Moderatorka
Hej.
Dziś był piękny dzień. Moje młodsze dziecko pięknie spało. Moje starsze pięknie się bawiło. Mąż w domu. Dziś mógł czas się dla mnie zatrzymać
Oby tak dalej
Dziś był piękny dzień. Moje młodsze dziecko pięknie spało. Moje starsze pięknie się bawiło. Mąż w domu. Dziś mógł czas się dla mnie zatrzymać
Oby tak dalej
Katka***
Lilla jasne. Każda rada cenna!!!
Tusiaczek też zauważyłam że mogę kliknąć "lubię to" i nawet kliknęłam przy twoim poście ;-)
Jagódka :-( :-( :-(
Tusiaczek też zauważyłam że mogę kliknąć "lubię to" i nawet kliknęłam przy twoim poście ;-)
Jagódka :-( :-( :-(
Lilla My
Jagódka - już niedługo, na forum możesz też z nami pomilczeć, przytulaski
Tusiaczek2402
Moderatorka
Y agaa jak to dwie sztuki? Canpol to cena za dwie sztuki właśnie. W parach są właśnie sprzedawane.
Lilla zanim przeczytałam Twój post najadłam się arbuza. Zobaczymy czy potwierdzę tą prawidłowość
Katka to sobie poklikalysmy:thumbup::thumbup:
Lilla zanim przeczytałam Twój post najadłam się arbuza. Zobaczymy czy potwierdzę tą prawidłowość
Katka to sobie poklikalysmy:thumbup::thumbup:
reklama
malgorzatkar
Makota kładź się z dzieciem na karmienie i uśnijcie oboje najlepszy sposób a potem jak będą większe okresy niespania i drzemki, to od razu sobie jedną drzemkę dziecia zarezerwuj na spanie z nim. ja tak z Olą robiłam: pierwsza Oli drzemka - sprzątanie i obiad, druga - jedzenie obiadu i relaksik, trzecia - śpimy razem. teraz będę musiała zmodyfikować, bo przy trzeciej już Olę będę miała, więc pewnie druga będzie czasem na sen i spokojnie też się zorganizujesz, tylko nie zapominaj o sobie