reklama
ninja_muffin
Fanka BB :)
Jagódka to już Twój weekend coś czuję My z tego samego terminu, więc proszę pociągnij mnie za sobą!
Undomiel, ja się zaraz (po raz drugi w tym tygodniu) biorę za balkon i kwiatki. W kolejce jeszcze umycie lodówki. Zapraszam do pomocy
Undomiel, ja się zaraz (po raz drugi w tym tygodniu) biorę za balkon i kwiatki. W kolejce jeszcze umycie lodówki. Zapraszam do pomocy
U
użytkownik 902
Gość
Magdalenka się ze mną sparowała, jeszcze Seorise odchodzi czop, także sprzątaj, odczopuj się i dołączaj;-)
Katka***
Michalina to nie ja, może Karola narzekała na rwę.
Lilla My
dzień dobry!
wszystkim odczopowanym i chcącym już rodzić życzę powodzenia
Hubson - a gdzie Twój licznik z opisu? wyprowadził Cię z równowagi i usunęłaś?
Lilla - Twoja Zola ma już miesiąc - powiedz mi - bawisz się z nią jakoś? w sensie jak zajmujesz jej czas kiedy oczy poznają świat?
ja swojej nocy nie pamiętam - działam mechanicznie nocami staram się polować na kupę kupa robiona jest ratami i akurat wtedy, kiedy zabieram się za zaminę pieluchy jest dokładka, albo pobódka...
czy bierzecie dzieci w nocy do łożka na karmienie i zostawiacie na dłużej w łóżku? ja karmię w łóżku, choć nie chciałam tego robić. dziś zostawiłam Adasia u nas w łóżku na karmienie, odbiło się mu, dałam mu zasnąć i dopiero przełożyłam do łóżeczka...
mały ciągle wisi na cycu. w związku z tym, że bolą mnie plecy karmię go na leżąco i moglibyśmy tak leżeć wieki... - wiem, że to źle, ale wtedy jest spokojny
byliśmy u pediatry - twierdzi, że mały nie ma już pleśniawek, choć mnie wydaje się, że nadal ma dostaliśmy skierowanie do kardiologa, bo wysłuchała szmer 1/6, a poza tym przybrał na wadze. waży teraz 3750 g
Makota - jak młoda nie śpi to do niej gadam, jak nosze na rękach to opowiadam co widzimy, (zakładam ze ona tez to widzi ). Nie bawię się z nią jakoś szczególnie. Czasami jak body ubieram to robię a kuku
Ja tez często zostawiam Z. na piersi jak zaśnie, dopiero potem odkładam ją do łóżeczka. Tez nie chcę z nią spać bo boję się, że ją uszkodzimy, ja lub Ł. Dzisiaj na przykład śniło mi się, że mam ją na klacie i nagle coś spadło na podłogę. Pies spadł z kanapy Dobrze, że całkiem niska jest.
Undomiel wpadaj. Mały miś znów marudzi i nie mam jak cokolwiek zrobić. Okna też już wołają o mycie jeśli masz ochotę
Na dzisiaj podziękuję Tusiaczku
Ja miałam czas dzisiaj odkurzyć dół, umyć kuchenkę, a zaraz umyję podłogę bo Zolusia Kochaniutka grzecznie śpi. Zmieniłam jej pieluchę bez płaczu, nakarmiłam przez ok 15minut i położyłam do wózeczka w ogrodzie gdzie od razu zasnęła.
malgorzatkar
Ja też karmie na lezaco, wygodniej, odpocząć można, a w nocy to już szczególnie rewelacja
Byłam dziś na wizycie u neonatologa, pobrali małej krew na tarczyce, za godzinę mam dzwonić o wyniki. Młodzież przybrała w tydzień na cycu uwaga uwaga...410gram! W szoku jestem, waży 3340 i to po kupie...
Pytałam czy nadal takie przepelnienie na porodowkach, i właśnie już jest zastój, czekają na pełnię teraz
Byłam dziś na wizycie u neonatologa, pobrali małej krew na tarczyce, za godzinę mam dzwonić o wyniki. Młodzież przybrała w tydzień na cycu uwaga uwaga...410gram! W szoku jestem, waży 3340 i to po kupie...
Pytałam czy nadal takie przepelnienie na porodowkach, i właśnie już jest zastój, czekają na pełnię teraz
elifit
Moderatorka
Wychodzimy do domku
Katka***
Wychodzimy do domku
Superrrr!!!
Wychodź szybko i melduj się z domku ;-)
Tusiaczek2402
Moderatorka
Elifit Superancko:thumbup::thumbup::thumbup:
Dziewczyny głupie pytanie mam. Jakbyście zapisały skrót od imienia Szymon? S. czy Sz.?
Dziewczyny głupie pytanie mam. Jakbyście zapisały skrót od imienia Szymon? S. czy Sz.?
reklama
malgorzatkar
Elifit gratulacje! Mała dziś przybrała na wadze?
Tusiaczku ja bym "Sz" napisała....
Tusiaczku ja bym "Sz" napisała....