reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Katka mam to samo od kilku dni :) aż mojemu pokazywałam ostatnio gdzie czuję, to też się dziwił. No ale główka wysoko jeszcze. Powiedziałam ginowi, że ja to czuje na wylocie jak mi gmera to się śmiał, że to aż tak daleko to dziecko już nie ma.

reklama
joł

też dwupak... jeszcze... mam odczucia podobne jak jagódka i do tego bolą mnie łydki (mam tak przy okresie, taki ból żylny), ogólnie czuje się jak wrak i gdybym dzisiaj miała rodzić to trochę kiepsko z siłami :( druga nieprzespana noc z rzędu... ehhh
przed chwilą wylazł kolejny fragment czopa, wczoraj był biało-brązowy, dzisiaj już biało-jasnoczerwony...
schizuje trochę, bo nie wiem czy już się dzieje, czy nie...

idę poczytać co u Was, jagódko łączę się w objawach i oczekiwaniach ehh..

Witam się po raz nie wiem który dzisiaj:eek:
Makota ja też karmię w łóżku bo tak mi wygodnie. Czasem potrzymam chwilę zanim zaśnie, ale potem przekładam do łóżeczka. Po pierwsze żeby go nie przyzwyczajać do spania z nami, po drugie dlatego że panicznie boję się spania z synkiem, że go uderzę, przygniotę, albo zrzucę z łóżka.
Makota waga super. Ciekawa jestem ile mój synek przybrał. Dowiem się we wtorek bo mamy wizytę, a Malutek będzie miał dokładnie trzy tygodnie.

Jagodka święte słowa, brak mi na telefonie opcji Like;)

Wczoraj dostaliśmy leżaczek. Cudowne urządzenie, ratuje mi ręce. Malutek jest też pod wrażeniem, chociaż nie wie do końca co się dzieje, bo nikt go nie trzyma a coś go buja. Mała rzecz a cieszy.

Jak przełom czerwca/lipca owocował w porody jeden za drugim tak teraz mam wrażenie, że przestój się zrobił.

Ja też mam takie odczucia jakby mała już rączkami na zewnątrz grzebała. Też bardzo nisko ją czuję, nóżkami mi kopie na linii pępka i poniżej a wcześniej cały czas była wysoko ze szłapkami. I co z tego? Nic. Jedyny pozytyw jej zjeżdżania jest taki, że rwa prawie nie doskwiera - czuję lekki ucisk ale chodzę normalnie :rofl2:a straciłam już nadzieję!
Katka - ty też narzekałaś na rwę czy to była Karola?

Całe szczęście za meble z Ikei, nawet ciężarna na terminie jest w stanie je poskładać i to bez instrukcji :-p

Dopiero co miałyśmy trzy porody jednego dnia, więc jak tak dalej pójdzie to nie będzie komu rodzić ;)

Mi się wczoraj w końcu trochę brzuch obniżył, ale nie mogę powiedzieć, że się latwiej oddycha :/

Wszystko wyprasowane, nie wiem co ze sobą zrobić... U której posprzątać?

Hej!!
U mnie nic nowego:p Dziś by się czymś zająć c.d prasowania. Spałam długo a czuję się zmęczona.. Pogoda się uspokoiła. Miłego dnia dziewczyny:))

Jagódka- To czekam z gratkami do niedzieli:))

jedź. zrobia badania. czesto widziałam u mnie w szpitalu, dziewczyny przychodziły po terminie, robili badania ktg, usg i jak było dobrze kazali przyjść w inny dzień - bardziej im pasujący - np poniedziałek. ja zara jade prywatnie na ktg.. bo się neigdzie doprosic nie mozna
Chyba tak zrobie, lepiej miec badania porobione w weekend, a od poniedzialku mozna bedzie cos dziala. nie chce przeciagac w czasie pojawienia sie Olka/Tymka.
Zaraz jadee dokupic reszte brakujacych rzeczy...

Jak ktg?

Makota, Ciebie nie wkurzalyby 3 zera?? Ilez mozna... wystarczy, ze czuje sie jak zero :(

reklama
Do góry