reklama
s.michalina
Fanka BB :)
Emyly - na komary polecam taką lampę z fioletową świetlówką w pinie - 25zł w castoramie ostatnio widziałam wersję mini. Ja mam taką większą jeszcze z daaaawnych czasów ale sprawdza się nieziemsko. Godzina i po owadach w domu. Tylko na muchy nie działa bo one nie są takie zachłanne na światło i w nocy chyba śpią.
Hubson - nowoczesna technika w sensie usg prenatalnego
Hubson - nowoczesna technika w sensie usg prenatalnego
To powiem dzień dobry ;-)
Widzę ciężka nocka. Ja spałam jak mops, ale musiałam wstać przed 7, więc zaraz chyba pójdę odespać. Jeszcze po badaniu u gina dopiero mam bóle okresowe, masakra.
Te ze złym humorem tulam :*
Czopów nam nieco odchodzi. Kciuki za każdą za szybkie rozkręcenie akcji,
Mi komar nie dawał zasnąć, ale zabiłam dziada i po sprawie. Plus mieszkania w dużym mieście, to małe ilości komarów.
Michalina to bierz się do roboty. ;-) Skoro urlop od poniedziałku, to dzisiaj już możesz spokojnie zaczynać. Szkoda, że porodu się nie da zaplanować. Ja jak bym mogła wybrać to 19 lub 26
Zieeew... pojem czereśni i idę spać
Widzę ciężka nocka. Ja spałam jak mops, ale musiałam wstać przed 7, więc zaraz chyba pójdę odespać. Jeszcze po badaniu u gina dopiero mam bóle okresowe, masakra.
Te ze złym humorem tulam :*
Czopów nam nieco odchodzi. Kciuki za każdą za szybkie rozkręcenie akcji,
Mi komar nie dawał zasnąć, ale zabiłam dziada i po sprawie. Plus mieszkania w dużym mieście, to małe ilości komarów.
Michalina to bierz się do roboty. ;-) Skoro urlop od poniedziałku, to dzisiaj już możesz spokojnie zaczynać. Szkoda, że porodu się nie da zaplanować. Ja jak bym mogła wybrać to 19 lub 26
Zieeew... pojem czereśni i idę spać
Hubson
Emyly, zdrowia dla synka!
Michslina, aha no u mnie z tego 1 usg termin na dzis. I co? I pstro ale niech no u Ciebie inaczej bedzie
Babeczki, odczopujace i odlsluzowujace sie - szybkich postepow zycze.
Dzwonilam do hospitala, babka kazala jutro przyjechac, bede miec usg, ktg i potem oczekiwac na poniedzialkowa wizyte. I jeszcze bardziej zdezorientowana jestem - jechac czy czekac do poniedzialku...
Michslina, aha no u mnie z tego 1 usg termin na dzis. I co? I pstro ale niech no u Ciebie inaczej bedzie
Babeczki, odczopujace i odlsluzowujace sie - szybkich postepow zycze.
Dzwonilam do hospitala, babka kazala jutro przyjechac, bede miec usg, ktg i potem oczekiwac na poniedzialkowa wizyte. I jeszcze bardziej zdezorientowana jestem - jechac czy czekac do poniedzialku...
Kum
jedź. zrobia badania. czesto widziałam u mnie w szpitalu, dziewczyny przychodziły po terminie, robili badania ktg, usg i jak było dobrze kazali przyjść w inny dzień - bardziej im pasujący - np poniedziałek. ja zara jade prywatnie na ktg.. bo się neigdzie doprosic nie mozna
makota89
dzień dobry!
wszystkim odczopowanym i chcącym już rodzić życzę powodzenia
Hubson - a gdzie Twój licznik z opisu? wyprowadził Cię z równowagi i usunęłaś?
Lilla - Twoja Zola ma już miesiąc - powiedz mi - bawisz się z nią jakoś? w sensie jak zajmujesz jej czas kiedy oczy poznają świat?
ja swojej nocy nie pamiętam - działam mechanicznie nocami staram się polować na kupę kupa robiona jest ratami i akurat wtedy, kiedy zabieram się za zaminę pieluchy jest dokładka, albo pobódka...
czy bierzecie dzieci w nocy do łożka na karmienie i zostawiacie na dłużej w łóżku? ja karmię w łóżku, choć nie chciałam tego robić. dziś zostawiłam Adasia u nas w łóżku na karmienie, odbiło się mu, dałam mu zasnąć i dopiero przełożyłam do łóżeczka...
mały ciągle wisi na cycu. w związku z tym, że bolą mnie plecy karmię go na leżąco i moglibyśmy tak leżeć wieki... - wiem, że to źle, ale wtedy jest spokojny
byliśmy u pediatry - twierdzi, że mały nie ma już pleśniawek, choć mnie wydaje się, że nadal ma dostaliśmy skierowanie do kardiologa, bo wysłuchała szmer 1/6, a poza tym przybrał na wadze. waży teraz 3750 g
wszystkim odczopowanym i chcącym już rodzić życzę powodzenia
Hubson - a gdzie Twój licznik z opisu? wyprowadził Cię z równowagi i usunęłaś?
Lilla - Twoja Zola ma już miesiąc - powiedz mi - bawisz się z nią jakoś? w sensie jak zajmujesz jej czas kiedy oczy poznają świat?
ja swojej nocy nie pamiętam - działam mechanicznie nocami staram się polować na kupę kupa robiona jest ratami i akurat wtedy, kiedy zabieram się za zaminę pieluchy jest dokładka, albo pobódka...
czy bierzecie dzieci w nocy do łożka na karmienie i zostawiacie na dłużej w łóżku? ja karmię w łóżku, choć nie chciałam tego robić. dziś zostawiłam Adasia u nas w łóżku na karmienie, odbiło się mu, dałam mu zasnąć i dopiero przełożyłam do łóżeczka...
mały ciągle wisi na cycu. w związku z tym, że bolą mnie plecy karmię go na leżąco i moglibyśmy tak leżeć wieki... - wiem, że to źle, ale wtedy jest spokojny
byliśmy u pediatry - twierdzi, że mały nie ma już pleśniawek, choć mnie wydaje się, że nadal ma dostaliśmy skierowanie do kardiologa, bo wysłuchała szmer 1/6, a poza tym przybrał na wadze. waży teraz 3750 g
U
użytkownik 902
Gość
dzień dobry!
A czemu uważasz, że to źle? Matka kieruj się intuicją, skoro wtedy jest spokojny, to widać tego potrzebuje, a jesteś tu po to, żeby zaspokajać jego potrzeby. Tak? Wyluzuj majty, to co piszą w poradnikach to na ogół głupoty, dzieci to nie zaprogramowane roboty, one działają jak chcą, a nie jak ktoś tam wymyślił
elifit
Moderatorka
Makota zgadzam się z Jagódką. Wbij sobie do głowy: szczęśliwa mama= szczęśliwe dziecko
Katka***
Laski dziwna sprawa się dzieje. Co mi się Oliwia w brzuchu rusza to czuję jakby mi ktoś w pisi grzebał inaczej nie umiem tego określić.
reklama