reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Melduję się w dwupaku. Adaś nie dał mi pospać. Do 3 w nocy miałam bóle miesiączkowe i spałam ukradkiem po 30minut, w końcu albo padłam ze zmęczenia, albo trochę ucichło. Do tej 3 też chyba z 6 razy wstawałam siku. Teraz boli i kłuje dalej, ale nic konkretnego. No nic czekamy, aczkolwiek wiem, że do niedzieli urodzę na 100%, już czas.

Karola wczoraj przysłała mi smsa -wieści w szpitalnych

Żeby ci brodawek nie uszkodziła takim szarpaniem. Na pewno reaguje na pogodę i pewnie też twój nastrój.
A jak psiaki reagują teraz na Zole? Pewnie najciekawiej będzie jak mała zacznie raczkować.

Sokoja u mnie nic się nie rusza, może inni będą więcej szczęścia mieli. A dzisiaj się tylko zdenerwowałam bo do domu z dzieckiem wróciła koleżanka z końca ulicy a termin miała na ostatniego...
Nie poranila mi sutka bo ja odstawilam w miarę szybko.
Psy normalnie na dziecko reaguja. Mala mopsinka chce ja ciagle lizac, nawet dupke przez spodni, lub śpi obok siebi . a duzy pies jest tesciowej i jest zazdrosny. Ostatniomniw wkurzyl bo karmilam a on akurat ogon mial na wwysokośi glowy dziecka i mowie mu zeby sobie poszedl z tym ogonem, a on nie reaguje, i tesciowa tez nie. dalej siedzi i go glaszcze. no i tak machal tym ogonem ze dziecko w glowe walnal :/ a ze pies kolo 45kg to ten ogon silny ma. wkurzylam sie i przesiadlam, na totatlnie niewygodne miejsce. no i jak tesciowa schyla sie i nawet tylko gada do Zolki to jej pies ja odciaga i wcale nie zwraca uwagi ze moze dziecku krzywde zrobic.

zaczelam pisac na komorce, ale ciagle mi gdzies przeskakiwalo wiec koncze na lapku.

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Dołączę do marudzących po nocy. Mnie też bóle miesiączkowe męczyły i męczą dalej. Cholerstwo. Do porodu mi się nie spieszy więc wpychać się komuś w kolejkę nie zamierzam :-D

Dzień zapowiada się na chłodny jupiii! Będzie czym oddychać, w końcu.

Ja się dowiedziałam, że M. ma urlop od poniedziałku (14.07. - data porodu z pierwszego prenatalnego) i dobrze by było urodzić do tego czasu bo później będzie mógł wziąć urlop ale już nie taki długi jak teraz :-( życie. Także mam plan urodzić do poniedziałku :-p mam nadzieję, że współczesna technika zna się na rzeczy i ten 14.07. to nie bajka.

Karola - gratulacje! ale cię wymęczyli - 17h! :baffled: Dobrze, że już po wszystkim!

Dzien dobry
wszystkimi z bolami zycze, zeby ruszylo.

Michalina, jakie nowoczesne techniki?

U mnie oczywiscie zero objawow do porodu, jakbym w ciazy nie byla przeterminowanejEch, co za cholerstwo :(

Ide obadac, co u Karoli sie dzialo.

U mnie tez dzis mega dol... nic sie nie dzieje, po masazyku nawet nie plamie.... normalnie dól juz mam stresa ze bede musiala polozyc sie na oddzial.... czuje sie do niczego....

Ja również witam sie 2w1, przepowiadacze i bóle okresowe meczyły mnie do 4 i znów jesfem niewyspana....

Lui - ja po masażu plamiłam, nawet wyszedł czop, albo tak mi się zdaje i chyba nic po za tym się nie wydarzy....

Wszystkim chcącym urodzić życzę rozwoju akcji ! :)

Ja spróbuje jeszcze się przespać :tak:

reklama
hej

Karola - gratulacje

Noc tragiczna, Igi goraczki dostał, nie chciała zejść prawie dwie godziny, teraz odsypia zarwaną noc, mnie do tego pogryzły komary, jak je dorwę to... dostaną za swoje. No i jeszcze jakiś taki zabarwiony brudną krwią rzadki śluz mi leci. Już sobie wkrecam, że to takie brudne wody, głupia, skórczy i innych objawów brak

Dzieć wstał, żąda mleka

Do góry