reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

jagódka mój chyba tez zaczął odchodzić, nie jestem pewna ale nie jest zabarwiony na żaden kolor, taki bardziej przezroczysty a w duzych kawałakach.....
my z rodzinka bylismy na obiedzie w takim fajnym pensjonacie w lesie nad woda, moj mały wyszalal sie na placu zabaw, ja spuchłam niemilosiernie (nigdy taka spuchnieta nie bylam...) dla mnie to abstrakcja jakas, dłoni nie moge zginac.... wiec tez zebralam towarzystwo i teraz jest u mnie ogromna burza a moi faceci smacznie spia!
ja tez, ze weekend juz mija, moja mam dzis wraca z urlopu wiec dopisuje sie do ekipy "wypad juz ze mnie!!!!"
ps, agulam, elifit​ dawajcie, dawajcie, dawajcie !!! o tak wam kibicuje&&&&&&&&&&&&

reklama
Lui zazdroszczę tego pensjonatu, wody, lasu.. Ja siedzę w domu i też puchnę, nigdzie dziś nie idę, 30stopni w cieniu u mnie:baffled: Zaraz się chyba wyautuję na górę, zdrzemnąć się, chociaż tam pewnie jeszcze cieplej od dachu:dry:

Jagódka jeszcze nie próbowałam zmieniać pieluch bo myślałam, że jak przeszło to to nie od tego, ale moze jednak. A co do chusteczek to ja używam albo takich 99.9 % woda albo waciki moczę w przegotowanej wodzie. No nic czyżby Julka nie chciała tolerować Pampresa :sorry2:

Tusiaczek moj m mysli, ze dziecko jest zaprogramowane i ze 5 godzin mojego zajmowania sie nim w nocy to za dlugo...

Jeszcze teraz walcze z plesniawkami

U mnie po burzy. Przejdziemy sie na spacer, kapiel i nie wiem jaka noc. Jutro rano mam siostre do pomocy. Mam nadzieje, ze uda sie wylapac siuski na posiei umowic usg. Zadzwonie sobie do laktatorki i do nocy bede bez m...

No ciezko mi i bede to pisac dopoki mi nie minie

makota ja teraz przerabialam wylapywanie siuskow, mimo ze moej dziecie ma dwa lata za cholere nie chcialo wsłpracowac...... i skonczylo sie na tych woreczkach wlasnie, minutka i juz bylo nalane:-)

Agulam i Elifit kciuki zaciśnięte chociaż juz może byc po ;) oby.

Jutro i pojutrze zaplanowane cc także będzie sie dzialo. Za was to z mocno &&&

Nas wczoraj w nocy dopadly skurcze ani usiasc ani kroku zrobić oj takie bolesne byly. Ale udalo mi sie dowlec do lozka i przeszły.
A od rana podbarwiony czop krwia odchodzi i boli ciągle jak na okres. Dwa dni byl przezroczysty a tu niespodzianka ;)

Na wielu portalach informacyjnych pisza ze jak z krwią to porod w ciagu 24godzin. Oj tak bym chciala.

Czekam z niecierpliwością na wieści od rodzących.

Pozdrawiam z piłki ;))

ANilewe trzymam w takim razie mocno kciuki :)

Tyle czasu nic sie nie działo a tu nagle 3 rodzące na raz :)

Tusiaczek moj m mysli, ze dziecko jest zaprogramowane i ze 5 godzin mojego zajmowania sie nim w nocy to za dlugo...

Jeszcze teraz walcze z plesniawkami

U mnie po burzy. Przejdziemy sie na spacer, kapiel i nie wiem jaka noc. Jutro rano mam siostre do pomocy. Mam nadzieje, ze uda sie wylapac siuski na posiei umowic usg. Zadzwonie sobie do laktatorki i do nocy bede bez m...

No ciezko mi i bede to pisac dopoki mi nie minie
Makota jak cycki? Ściągasz jak ci radzilysmy?

Hej :)

Jako, że jeszcze brak wieści od Elifit i Agulam, to i ja zaciskam kciuki &&&&&

Ale sobie zafundowałam weekend... huh. W pt do mamy, z okazji wypadku na autostradzie byliśmy po 24 na miejscu, w sobotę u mamy, mamy mojego i jeszcze u brata. No i dzisiaj chrzest. Gdyby nie nospa to bym chyba dzisiaj nie podołała, bo bóle jak na okres są fest.
I matko, ale dziś żarówa, Chyba to mnie najbardziej dobiło dzisiaj. Teraz padłam, zalęgłam w łóżku i ja się nikaj nie ruszam, nie ma opcji.

Anilewe to też kciuki, co by to było już to.

Powiem szczerze, jak już doczytałam, to nie pamiętam co kto pisał.... Więc przepraszam nic nikomu nie odpiszę.

reklama
Mam przyjemność przekazać dobre wieści: AGULAM dziś o 14:45 urodziła córeczkę, waga 3700, 55cm długości. Poród SN. "Łatwo nie było, ale udało się:)" Karmią się piersią i odpoczywają:) Agulam pozdrawia i trzyma kciuki za nierozpakowane i rozpakowujące się

Do góry