reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
Dziewczyny w dwupakach, ja mysle ze w te upały to chyba bardziej zazdroszczą wam rozpakowane mamy. My musimy sie kisić w domu z maluszkami, bo nawet wyjść na spacer sie nie da w ten żar.

Pola - suwaczek zmień, bo Ci dalej ciążę odlicza;-) A ja jednak wolałabym już być z dzieckiem w domu i nie puchnąć tak na potęgę..
Anilewe kciuki za szybką akcję!!!

Makota myślę, że Twój facet spokojnie by mojego do tej teorii przekonał. Nawet by się nie musiał bardzo starać:banghead::banghead:
Chociaż dzisiaj chyba zaczął wątpić, że nasze dziecko tylko śpi i je. Strasznie mamy gorąco, Mały praktycznie cały dzień marudzi a ja daję się tatusiowi wykazać. Właśnie obaj padli ze zmęczenia. Heh

Zaliczyliśmy właśnie spacer a teraz moi mężczyźni śpią smacznie. W końcu chwila spokoju.

Cały czas kciuki zacisniete za te co rodzą, te co by chciały i za te co jeszcze są za młode i niegotowe też;):thumbup:

Właśnie doczytalam:p:p
Agulam serdeczne gratulacje, duża córa. Odpoczywajcie i wychodźcie szybko do domu.

Co do upałów to Wam powiem i tak źle i tak niedobrze. Z jednej strony się cieszę, że nie muszę już balastu na sobie nosić i ciśnienie mi się unormowalo. A z drugiej Mamuśki siedzą w domu, przeciągu nie da rady zrobić, dzieć się meczy, pić chce cały czas a spać niekoniecznie.
Więc jak zwykle punkt widzenia zależy od punktu siedzenia;)

Ostatnia edycja:
Agulam gratulacje bardzo sie ciesze ze jyz jestes po!!!
Pola kochana ja nie mam sily tez wychodzic ani tym bardziej ochoty w te upaly..... do tego jeszcze maluch - starszak w domu do ogarniecia.....
Ech jak zyc ja sie pytam...

Mam przyjemność przekazać dobre wieści: AGULAM dziś o 14:45 urodziła córeczkę, waga 3700, 55cm długości. Poród SN. "Łatwo nie było, ale udało się:)" Karmią się piersią i odpoczywają:) Agulam pozdrawia i trzyma kciuki za nierozpakowane i rozpakowujące się

Ooo! Super super! Gratulacje dla dzielnej mamy i jej córeczki :):):)

Ciekawe co u elifit.

Pola - suwaczek zmień, bo Ci dalej ciążę odlicza;-) A ja jednak wolałabym już być z dzieckiem w domu i nie puchnąć tak na potęgę..
Anilewe kciuki za szybką akcję!!!

Zmienię zmienię... Jak tylko odpale kompa bo od porodu korzystam tylko z tel.

Dziewczyny w nocy o 2:30 zaczely mi odchodzic wody. O 5 bylismy w szpitalu brak boli. Dziecko okazalo sie ze jest wieksze od miednicy brak boli zadecydowal o Cc.Karolek urodzil sie o 10:25, waga 4.04kg, dlugosc61cm. Bylam w szoku:D po cc niestety karmiony jest mm przystaeiam do piersi ale nie mam pokarmu:( nie wiem jak dobrowolnie mozna chciec Cc. Moj mz jest ze mna.Jestem po pionizacji, chodze tylko z pomoca als widok mojej Zabki sprawia ze nie czuje bolu.j pisze z kom mz
niestety nie mam neta w swojej kom. pozdrawiam wszysykie mamy przesylam gratki dla rozppakowanych mamusiek. jak rozkrecic laktacje.

reklama
Gratki Graza. Przystawiaj Mlodego do piersi lub pompuj laktatorem. Dodatkowo możesz pic herbaty z kopru włoskiego, lub porzezckowa. ale z tym zaczekaj bo normalnie na 4-5 dzien po porodzie przychodzitzw nawal mleczny i cycki sa wielkie , napiete i bolesne wiec lepiej się swstrzymać do tego czasu. Powodzenia.

pisalam ze hurtownia ha ha ha

Do góry