reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

hej dziewczyny!!
też trzymam kciuki za nasze rodzące!!! niech wychodza maluszki szybciutko!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

jagódka nwet nic mi nie mów o upalach.. bo padnę. ja mam termin pn/wt.. ale cisza. we wtorek wizyta u lekarza. a jutro super data 07.07.14 :)

reklama
Dopiero teraz doczytałam ze Agulam tez rodzi :) trzymam mocno kciuki!
Dziewczyny dawajcie czadu :)
Niech porody beda szybkie i bezproblemowe.

No w końcu cos sie zaczęło dziać. Ta dawka adrenaliny była nam wszystkim potrzebna bo juz zaczynało wiać nudą ;)

Hej :)
znów się dzieje :D trzymam kciuki za elifit i agulam ! Życzę szybkich i jak najmniej bolesnych porodów :)

malgorzatkar- to super, że z Olą lepiej, słyszałam właśnie, że to dobry pomysł żeby angażować do pomocy maluszka starszaka

jagódka- wizja 34st upałów też mnie przeraża, u Ciebie chociaż coś się dzieje, a u mnie kompletnie nic :(

kopacz- trzymam za Was kciuki żebyście mogli jutro wyjść do domku, tam na pewno szybciej dojdziesz do siebie :)

U mnie codziennie się coś dzieje, już zmęczona tym jestem.. Dziś miałam skurcze co 10 minut.. I przeszły:sorry2:

Oj jagódka to oczekiwanie wcale fascynujące nie jest. Wręcz przeciwnie :-( ja mam sporo czasu więc luzuję.

Nie wiem jak wy ale ja już nie umiem się cieszyć końcówką ciąży bo mnie już wszystko irytuje i wk***a!

Jagódka no i wykrakałyśmy burzę. No i dobrze...
Trzymam kciuki, dziewczyny:tak:

A upałów ja mam dość.Po spacerze na Starówce mam tak spuchnięte dłonie,że z trudem zginam palce

reklama
Mika to może mi by ktoś coś wykrakał?:-p Katka ja mam tak samo. Denerwuje mnie to, że codziennie muszę być w gotowości, odrastające włosy doprowadzają mnie do szału:sorry2:

Do góry