Lilla My
Fanka BB :)
ja karmilam lezac na plecach, a mala na mnie. troche pod gorke miala z ciagnieciem cycka, ale dzieki temu wolniej pila i mniej czkawek miala, i no i sie nie ksztusila mlekiem.Mój też się krztusi czasem przy jedzeniu cięzko cos z tym zrobic
Elifit - szybko zleci, trzymam kciuki zacisniete &&&To będą najdłuższe dwa dni mojego życia
u nas upaly i dziec lezy tylko w pieluszce, ewnetualnie samo body. skarpetki nie trzymaja sie na nogach bez spodni, wiec nie zakladam. a do karmienia lepiej chlodniej bo wtedy lepej ssaja. w cieple sie rozleniwiaja.Dziewczyny z dziećmi na świecie i te doświadczone. W co w ciągu dnia w taką pogodę jak dzisiaj ubieracie dzieci w domu?
Cały czas łapie jakieś jazdy a ciężko mi ocenić czy Mały jest dobrze ubrany. Niby jak śpi to nie jest mu za zimno ani za ciepło ale jak np je to mam wrażenie ze mu jednak za ciepło.
:what::what::what:
Kopacz sadze ze humor juz lepszy. rodzinka cie wspiera, wiec korzystaj. bylas sie oplukac pod prysznicem?Nie dam rady was nadrobic...przykro mi...na dodatek maly mial podwyzszone crp i bilirubine...niby jest dendencja do spadanka ale sie jeszcze dzis moze dowiemy.ja bym chciala jiz do domu bo nie daje tu rady fizycznie i psychicznie...w domu bede miala pomoc J i mamy a szczrgolnienJ w nocy...do tego dzis bardzo boli mnie szew i cycki.
Malgorzatkar po jakim czasie cie wypisali?
moje dziecko w nocy je teraz co 2h, a bylo juz co 4h. w dzien jakis dziwny system ze po godzinie od karmienia znowu do cyca chce, a potem spi 3h. np godz.11-12-15