Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Angelika poczekaj az zacznie chodzic i porzadnie wymuszac.. smieje sie. Tutaj mowia aby zmoczyc palec pokarmem i wsadzic do dziuba. Swojemu obecnie zanim oporzadze to daje smoka. Uspokaja sie i moge karmic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ma razie obserwuej,jest barzdiej brazowo/bezowy......najgorzej ze nei mam kogo sie poradzic w sensie lekarza bo na urlopie,umuwioan polozna tez ....Agulam, chyba już czas na Ciebie. Jak będzie bardziej krwawo to chyba szpital wskazany?
Ja mam spore ilości takiego budyniowatego kremowego śluzu.. Ale czuję, że szyjka się skraca/rozwiera, bo ciągle mnie kłuje i piecze w środku i im dłuższe kłucie, tym więcej potem śluzu..
Angelika poczekaj az zacznie chodzic i porzadnie wymuszac.. smieje sie. Tutaj mowia aby zmoczyc palec pokarmem i wsadzic do dziuba. Swojemu obecnie zanim oporzadze to daje smoka. Uspokaja sie i moge karmic.
Sokoja, korzystajcie z randek póki możecie. Ja mojemu mężowi trulam o randkę przed porodem ale nie zdążyliśmy
ma razie obserwuej,jest barzdiej brazowo/bezowy......najgorzej ze nei mam kogo sie poradzic w sensie lekarza bo na urlopie,umuwioan polozna tez ....
Angelika zeby katarek szybko przeszedl
dziewczyny odpoczatku chlopow wykozrystywac do pomocoy,znam takeigo co ma 4zdieci i ani razu piluchy nie zmienilja bym na to nie pozwolila,...