reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja tylko szybko napiszę, bo jestem u rodziców i na internet mam mało czasu :) ja cały czas w dwupaku :)
Mam też wiadomość od Haust że. Z nią i Natalką wszystko dobrze, jest szansa że w niedzielę wyjdą, z karmieniem ma pod górkę ale się nie poddaje :)
Nie wiem gdzie są wieści od Anastazi, ale Gratuluję:)))))
kopacz - mi mleko leciało już w drugiej dobie, ale ja namiętnie piłam herbatki na laktację :)
Elifit - nadal &&&&&&&&& zaciśnięte :)

A kiedy sie zaczyna pić herbatę na laktacje? Można juz teraz jeśli mogę rodzic w każdej chwili czy czekac az do po porodzie?

Nasz termin minął ;) trzeba się czyms zająć to wtedy dzień szybko zleci tak jak dziś. Tylko co robić jutro?

Cześć dziewczyny. 3.07 o 0.15 przyszła na świat moja piekna corcia. Anielka mimo przewidywań lekarzy jaka to nie będzie wielka okazała sie kruszynka 3150g i 53cm. Poród przez cc. 10 pkt apgar. Nie mam czasu za bardzo zajrzeć na wątek ake wszystkim rozpakowanym gratuluje a czekajacym bezproblemowych szybkich porodow. Buziaki

Floriana, piekne wiesci. Gratulujacje dla dzielnej mamy i Anielki.

Mój mały ssak sie obudził na karmienie. Jeju jaki on sie głodny budzi. Nic go nie jest w stanie uspokoić tylko cyc. A jak nie ma cyca to jest awantura na całego. Płacze tak jakby go ktos ze skory obdzielral.

Dzieki Gosia za pocieszenie ;)

Musze sie pochwalic ze dzis przenieśliby kolyske do sypialni i w końcu spałam ze własnym łóżku.
Przez pierwsze dni tez tak było, z ta różnica ze mały spał z nami a raczej cała noc wisiał mi na cycu. Potem, z racji jego częstego ulewania przenieślismy sie z kolyska do salonu, gdzie zmienialiśmy sie z mezem na czuwanie przy synku. A dzis nocka w sypialni całkiem udana. Pobudki średnio co 2h choc zdarzają sie i czasem co 1h. A nasz rekord to pobudka po 4h ale to zdarzyło sie tylko raz.

Ostatnia edycja:
Hehehe. Ja nawet siebie nie pocieszam. To te instynkty i potrzeby pierwotne... ;). Nawet moj jak byl glodny abjeszcze karmiony sonda to potrafil sie upomniec i to tak dlugo, dopoki choc kropelki do buzi nie dostal.
Dzien dobry i milego weekendu wszystkim :)

reklama
Kurcze blaszka. Tylko go przystawilam to sie zassal jak szalony. Po czym dostał czkawki i chlusnelo wszystko na podloge.... Nienawidzę tych czkawek!!!

Do góry