reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Ja tylko szybko napiszę, bo jestem u rodziców i na internet mam mało czasu :) ja cały czas w dwupaku :)
Mam też wiadomość od Haust że. Z nią i Natalką wszystko dobrze, jest szansa że w niedzielę wyjdą, z karmieniem ma pod górkę ale się nie poddaje :)
Nie wiem gdzie są wieści od Anastazi, ale Gratuluję:)))))
kopacz - mi mleko leciało już w drugiej dobie, ale ja namiętnie piłam herbatki na laktację :)
Elifit - nadal &&&&&&&&& zaciśnięte :)

A kiedy sie zaczyna pić herbatę na laktacje? Można juz teraz jeśli mogę rodzic w każdej chwili czy czekac az do po porodzie?

Nasz termin minął ;) trzeba się czyms zająć to wtedy dzień szybko zleci tak jak dziś. Tylko co robić jutro?

Cześć dziewczyny. 3.07 o 0.15 przyszła na świat moja piekna corcia. Anielka mimo przewidywań lekarzy jaka to nie będzie wielka okazała sie kruszynka 3150g i 53cm. Poród przez cc. 10 pkt apgar. Nie mam czasu za bardzo zajrzeć na wątek ake wszystkim rozpakowanym gratuluje a czekajacym bezproblemowych szybkich porodow. Buziaki

Floriana, piekne wiesci. Gratulujacje dla dzielnej mamy i Anielki.

Mój mały ssak sie obudził na karmienie. Jeju jaki on sie głodny budzi. Nic go nie jest w stanie uspokoić tylko cyc. A jak nie ma cyca to jest awantura na całego. Płacze tak jakby go ktos ze skory obdzielral.

Dzieki Gosia za pocieszenie ;)

Musze sie pochwalic ze dzis przenieśliby kolyske do sypialni i w końcu spałam ze własnym łóżku.
Przez pierwsze dni tez tak było, z ta różnica ze mały spał z nami a raczej cała noc wisiał mi na cycu. Potem, z racji jego częstego ulewania przenieślismy sie z kolyska do salonu, gdzie zmienialiśmy sie z mezem na czuwanie przy synku. A dzis nocka w sypialni całkiem udana. Pobudki średnio co 2h choc zdarzają sie i czasem co 1h. A nasz rekord to pobudka po 4h ale to zdarzyło sie tylko raz.

Ostatnia edycja:
Hehehe. Ja nawet siebie nie pocieszam. To te instynkty i potrzeby pierwotne... ;). Nawet moj jak byl glodny abjeszcze karmiony sonda to potrafil sie upomniec i to tak dlugo, dopoki choc kropelki do buzi nie dostal.
Dzien dobry i milego weekendu wszystkim :)

reklama
Kurcze blaszka. Tylko go przystawilam to sie zassal jak szalony. Po czym dostał czkawki i chlusnelo wszystko na podloge.... Nienawidzę tych czkawek!!!

Do góry