reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Doti padłam. Mocne:p:p

Synek wykąpany, najedzony, śpi. Ja padam na pysk.
Dobranoc. Do zobaczenia za jakieś trzy godziny (jak dobrze pójdzie)

Spokojnie tu coś dzisiaj:what::what: dzieje się coś?

reklama
A ja mam pytanie do Mam, które karmią lub już karmiły 2jkę dzieci, czy za drugim razem cycki (sutki) przeżywają wszystko od początku, czy są już odrobinę zahartowane?

A ja nie widzę posta Doti:eek:

Adaś strasznie nurkuje w dół, czkawkę czuję już w majtkach:szok: Kłuje mnie przez to w dole i co jakiś czas brzuch się stawia.. W razie czego ogoliłam nogi, umyłam włosy, a wszystko co było w praniu wyschło:-p Niedługo idę spać

witam zdiewczynki:)nadal w dwupaku:)

wczoraj wieczorem padlam i nie zajrzalma ,dzis tez mi intensywnei zlecial dzionek,wiec dzis mowie dobry wieczor:)

zajrzalam na chwiel w dzien ale ktos mi pzrerwal:crazy:

lece pozcytac co u WAS:)

Uff, nawet nie mam siły leżeć. Nogi spuchnięte ,ale chociaż impreza się udała. Dziecko zadowolone.

Makota,pleśniawki mogą utrudniać gojenie brodawek,więc powinnaś jak Elifit radzi pójść do lekarza.
Nie ma chyba zaleceń,żeby myć pierś przed każdym karmieniem, bo to wysusza i jeszcze łatwiej o podrażnienia.
A myjesz małemu buźkę?

Kopacz, wyluzuj.Miałaś planowe cc, więc organizm nie miał sygnału by produkować.Teraz najlepszym stymulatorem jest dziecko.Przystawiaj jak najczęściej i nie stresuj się. Laktator też można, ale po karmieniu.I nie po to żeby ściągnąć, ale pobudzić.
Chociaż ja bym na początek tylko na dziecko liczyła Jak ma odruch ssania to wykorzystaj.

reklama
nadrobialm ale wybaczcie nie odpowiem kazdej z osobn:/

mAGDALENKA
milo ze o mnie wspomnialas:)jestem w dwupaku:)

kopazc wszytko minie,bol tez,tzrymaj sie:)

mika fajnei ze impreza udana

malgorztaka
daj znac jak Oal zareagowala na Zuzie?

elifit
obu cos sie rozkreciloa:)

lily ale ten m-ac zlecIAl:szok:mi sie wydaje ze namiesiac cos ok 1 kg dziecko pzrybywa,moze 800 g:sorry:alenei wiem czy dobrze pamietam:eek:

Jagodka gzdie mas zinfo o Anastazji?

i Floriany nie bylo .....

zmykam,spokojej nocki......cos mnei brzuch jak na @ pobolewa i kregoslup:no:

Do góry