reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Makota mąż tak nabrudził? U mnie też sajgon mnie dziś przywitał, a w niedzielę było czysto:confused2: W salonie mnóstwo zabawek, w kuchni wszystko na wierzchu, niepoukładane. Ech..faceci.. Gratuluję pozbycia się kikuta:-)
Magdalenka mam podobny plan, kolacja i do wanny z pianą, może jakiś peeling solny z masłem shea.. Na pewno poprawi mi nastrój:tak:

reklama
Makota - zielone kupy to po mleku piersiowym i nie masz sie czym martwic

Kopacz - sudoku nie jest trudne i zadna matma nie jest potrzebna, tylko cyfry trzeba odrozniac od siebie :)

Gratki dla świezej mamusi

malpeczka mi na cycku wisi i zapomnialam juz co mialam odpisac :p

Ja jedyne liczby jakie kojarze to daty.piny.nominaly :) wagi itd ;) haha nienawidze matmy..widocznie jestem zbyt "inteligentna" na sudoku hahahah

Kasiuchna ,może lepiej ,że tak z zaskoczenia. Mniej stresu. Gratuluję

Małgorzatkar , dzięki za wieści. Seni mam spakowane bo poprzednio mąż biegał po zabiegu do apteki. Ręcznika i octeniseptu poprzednio nie miałam. A jak kazali psikać to chodziłam do położnych i dostawałam. Teraz tak nie można?

Robili Ci lewatywę albo czopki przed zabiegiem takim na cito?Może ja jakieś zakupię ,będzie spokojniej po...

Mam nadzieję,że do przyszłego tygodnia będzie luźniej.

Kopacz, zastanów się nad opróżnieniem jelit , bo widziałam,że chyba dziś kapustka na obiad była...;-)

No mam nadzieje ze cos mi dadza...ale sama nie wiem...no i zbytnio nie zjadlam tej kapustki :) lubie tylko bigos mamy a mlodej niecierpie :) hehe

Kasiuchna gratki.zazdroszcze ze masz to juz za soba... :( po jakim czasie mialas pionizacje?no i jak sie czujesz?

Jagodka ja tez ci wroze porod w tym tyg...moze tobie jako jedynej mycie okien pomoze ;) albo przytulanki z A? :) hehe

kopacz u mnie w szpitalu jak zabierali przed cc robią lewatywę, zakładają cewnik, wenflon
i daja kroplówkę więc może cię jutro nci nie ominie :) ale nie martw sie na zapas.

któras wspomniała o upałach.. słyszałam, że od weekendu..masakra będzie jesli sie to sprawdzi. ale moze poród przyspieszy? tylko moga byc tłoki na porodówce.

jestem równiez za tym aby nie tworzyć kolejnych watków.. te co są ciężko ogarnąć. a na po ciąży lepiej juz mieć jeden główny - tak myślę. jak wspomniała jagódka mamy jeden o karmieniu - w sumie chyba jeden z ważniejszych. myślę że z czasem przerodzi się w wątek o wprowadzaniu pierwszych pokarmów po mleku.

ja miała strasznego doła tak w okolicy 37-38tc. więc może tak bywa? część z was narzeka na gorszy nastrój. teraz jest lepiej. jutro chyba muszę jakieś sprzątanko zapodać.. ale mi się nie chce, ostatnio spac mi się chce strasznie. może lepiej korzystać?

Angelika- Fajny pomysł i prezent:) Ale ja to bym się chyba speszyła:p Taka dziwna jestem:D Aż mi się wzieło na wspomnienia mojego ślubu:)) Mogłabym jeszcze kilka razy:D

Idę wziąść prysznic.. Mąż ma mi umyć włosy bo mam do pasa.. (Na głowie:p) I ostatnio jak sama myłam to po wyjściu z pod prysznica wydawałam odgłosy jak ktoś komu zakręcono tlen lub stary motor.. Takie włosy w ciąży to tragedia.. Na szczęście jutro fryzjer.. Jakoś się dokulam.. No i musze ogolić kota jak to mówi Doti ale dziś mi się nie chce:(

Polecam Wam stronę bodziakowo.pl Fajną niespodziankę można zrobić np mężowi:) I są tam fajne pomysły:) może to odciągnie waszą uwagę od złego humoru

Ja np dziś dostałam oto takie swoje zamówienie: image.jpg

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    76,2 KB · Wyświetleń: 43
Ostatnia edycja:
catsun super body!! właśnie chciałam jakies takie kupić bo mężowi smutno jak znów dostałam takie kocham swoja mame itp. a takich więcej w sklepie. mamy jedne I love my mum and dad ale chciałąm takie tylko dla męża kupić.. sklepik jednak wakacje sobie teraz zrobił.

reklama
Kum- Ja szukałam i szukałam aż w końcu wpadłam na tą stronę.. Na allegro jakieś dziwne były.. Mam nadzieję że mogłam tak na forum podać stronę.. Tata też powinien być doceniony:) Mojemu mężowi zrobiło się baardzo miło:D Nawet zażartował że będzie tylko to body ubierał naszemu synkowi a jak się ubrudzi to zaraz wypierze i znowu mu założy takie mokre :szok::rofl2: Wariat:)

Faktycznie widzę że załapałam się na ostatnie zamówienie:) Ale można brać stąd fajne pomyśly- ja i tak sama tworzyłam napis.. Chciałam coś prostego;)

Ostatnia edycja:
Do góry