reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Hej, niestety nie doczytam was, chcialam napisac ze niechcacy oszukalam kopacz, bo mialysmy razem rodzic, a ja juz jestem po :-)
Mialam wysokie cisnienie i nie czekali z cc do jutra.
Oliwka jest cudna! A ja oczywiscie zakochana! Wazy 3130 i ma 54 cm. <3

Pozdrawiamy juz po pierwszym cycowaniu i przytulaniu :-)

reklama
Kasiuchna tak już? Gratuluję. Teraz to już codziennie będą pewnie nowe takie niespodzianki :D:
Siedzę sobie, Piję kawkę i czekam na męża z obiadem. Szymek słodko śpi a ja mogę Was nadrobić. Chwilo trwaj ;)

gratulacje dla swiezo upieczonej mamusi , ja bylam dzisiaj na konsultacji w szpitalu na oddziale mialam kontrolne ktg jest w porzadku 140-150 tetno i czestotliwosc skurczowa na 40 procent. Mam się zglosic w piątek i bede miala usg i od tego zalezy jak bede rodzic - od wagi dzidzi bede probowac sn bo dostalam zielone swiatelko i moze sie uda.
W sumie to termin mam na czwartek a moja znajoma urodzila w wtorek sliczna coreczke 1 dzien po terminie:-)bo bylam u niej dzisiaj w odwiedziny.pozdrawiam wszystkie i termin na piatek bukuje bo na 100 procent wtedy urodze.
A mala uciekala z sondy na ktg i musialam trzymac sonde hehe bardzo ruchliwe dzidzi.Trzymajcie kciki jak urodze to napisze z telefonu ,bo maja tam wi-fi

Nie mam za wiele do napisania w zwiazku z moja wizyta kontrolna dzis (opis w watku).
Pozostaje czekanie i czekani az cos sie ruszy.
Powodzenia tym co juz czekaja na cc w szpitalach albo radza sobie wlasnie ze skurczami i stoperem :)

Gratulacje Kasiuchna :)

Ja dziś nikogo nie pocieszam, bo sama się czuje jak zwłoki. Duszno mi i slabo:(

Catsun u Ciebie dalej źle? Bo coś ucichłaś :(

Ja też nie do życia jestem, przespałam się prawie 2 godziny i dalej nieprzytomna jestem.. Jakoś ciężko, duszno i w ogóle bleee.. Tylko bym spała

reklama
Kasiuchna - GRATULACJE szybko, niespodziewanie :)

Ja mam zamiar urodzić jutro

Kurka. Wczoraj przed spaniem mój synek jakoś tak niefortunnie się przewrocił i ma dosyć spore zadrapanie na policzku. Przy okazji wizyty u pediatry dzisiaj obejrzala to i okazalo się, że w środku ma rozwalone calkiem sporo. No i ma zdecydować czy szyjemy czy zostawiamy. No i nie mam pojęcia. :( Je normalnie, raczej nie marudzi, no i nie chce go za bardzo na ten ból szycia narażać. Z drugiej strony przydałoby się, żeby sie to poządnie zagoiło...

Do góry