reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

Hej, niestety nie doczytam was, chcialam napisac ze niechcacy oszukalam kopacz, bo mialysmy razem rodzic, a ja juz jestem po :-)
Mialam wysokie cisnienie i nie czekali z cc do jutra.
Oliwka jest cudna! A ja oczywiscie zakochana! Wazy 3130 i ma 54 cm. <3

Pozdrawiamy juz po pierwszym cycowaniu i przytulaniu :-)

reklama
Kasiuchna tak już? Gratuluję. Teraz to już codziennie będą pewnie nowe takie niespodzianki :D:
Siedzę sobie, Piję kawkę i czekam na męża z obiadem. Szymek słodko śpi a ja mogę Was nadrobić. Chwilo trwaj ;)

gratulacje dla swiezo upieczonej mamusi , ja bylam dzisiaj na konsultacji w szpitalu na oddziale mialam kontrolne ktg jest w porzadku 140-150 tetno i czestotliwosc skurczowa na 40 procent. Mam się zglosic w piątek i bede miala usg i od tego zalezy jak bede rodzic - od wagi dzidzi bede probowac sn bo dostalam zielone swiatelko i moze sie uda.
W sumie to termin mam na czwartek a moja znajoma urodzila w wtorek sliczna coreczke 1 dzien po terminie:-)bo bylam u niej dzisiaj w odwiedziny.pozdrawiam wszystkie i termin na piatek bukuje bo na 100 procent wtedy urodze.
A mala uciekala z sondy na ktg i musialam trzymac sonde hehe bardzo ruchliwe dzidzi.Trzymajcie kciki jak urodze to napisze z telefonu ,bo maja tam wi-fi

Nie mam za wiele do napisania w zwiazku z moja wizyta kontrolna dzis (opis w watku).
Pozostaje czekanie i czekani az cos sie ruszy.
Powodzenia tym co juz czekaja na cc w szpitalach albo radza sobie wlasnie ze skurczami i stoperem :)

Gratulacje Kasiuchna :)

Ja dziś nikogo nie pocieszam, bo sama się czuje jak zwłoki. Duszno mi i slabo:(

Catsun u Ciebie dalej źle? Bo coś ucichłaś :(

Ja też nie do życia jestem, przespałam się prawie 2 godziny i dalej nieprzytomna jestem.. Jakoś ciężko, duszno i w ogóle bleee.. Tylko bym spała

reklama
Kasiuchna - GRATULACJE szybko, niespodziewanie :)

Ja mam zamiar urodzić jutro

Kurka. Wczoraj przed spaniem mój synek jakoś tak niefortunnie się przewrocił i ma dosyć spore zadrapanie na policzku. Przy okazji wizyty u pediatry dzisiaj obejrzala to i okazalo się, że w środku ma rozwalone calkiem sporo. No i ma zdecydować czy szyjemy czy zostawiamy. No i nie mam pojęcia. :( Je normalnie, raczej nie marudzi, no i nie chce go za bardzo na ten ból szycia narażać. Z drugiej strony przydałoby się, żeby sie to poządnie zagoiło...

Do góry