reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

Kopacz włącz sobie telewizję albo poczytaj coś. I nie myśl za dużo bo niepotrzebnie się nakręcasz. Buziaki.

Lusia to miło, że napisałaś. Gratuluję Maleństwa :D

Bellina nie Nastawiaj się negatywnie. Podświadomość ma tu duże znaczenie. Czasem są problemy ale wszystkie do przejścia. Ja też przed porodem myślałam, że wezmę Młodego położę na piersi on się naje i już. Heh jak widać tak kolorowo nie było na początku. Teraz też nie zawsze jest, ale dajemy radę :D a jak coś to forumowa grupa wsparcia działa:p

reklama
Kopacz kup se gazetę dzieciową i czytaj. A post przed cc to normalka. Pomyśl sobie potem jakby cie cisnelo na dwójkę a tu świeża rana! Oni tam wiedzą co robią. I nie narzekaj tak tylko myśl o jutrzejszym spotkaniu z Frankiem :) ja tam bym chciała być na twoim miejscu.

Lusia gratulacje. A czemu karmisz butlą więcej niż piersią ? Mały źle się przystawiał czy co?

Urodzil sie 3490, przy wypisie mial 3200, 2 doby pozniej 3000. Troche sie teraz zmartwilam, bo moja siostra sie rozchorowala i nie wiem czy zielone kupy to wina tego, ze maly sie zarazil, czy tego, ze np zjadlam pomidora :p wczoraj mial kupki musztardowe a dzis sadzi zielone.

Jutro przychodzi do mnie polozna - nie wiem czy z waga, a do pediatry ide pojutrze - tam na pewno go zwaza - do tego czasu chyba nic mu sie nie stanie :/

Belina - oj forumowa grupa wsparcia dziala... MOZE OTWORZYMY JAKIS WATEK DOTYCZACY NOWONARODZONYCH MALUSZKOW?

Mika - moj mial chrypke wczoraj i na bank przez afery. Dzis juz jest ok, ale moim zmartwieniem jest kupa :p

Hej. Byłam u lekarza. Lekka poprawa ale Dalej mam brać antybiotyki... Nawet do 10 dni. No i inhalacje. Robię je co dziennie. Głowa mi pęka.

Sokoja to szczęściara z ciebie na tych noworodkach z tv ;-)

Jagoda i dobrze że puszczają. Szpital przytłacza.

Widzę że tematy ciążowe ustępują noworodkowym... Ale wam zazdroszcze!!! Na mnie jeszcze nie pora :-)

Makota poczekaj do piątku i zobaczysz. A piersi dawaj mu ile chce. Ważne żeby jadł aktywnie nie ciumkal.
Kupa może być od pomidora. Obserwuj. My po pomidorze dostaliśmy wysypki

Jestem za wątkiem a nawet kilkoma ale to już modki muszą zdecydować. Niedługo ciążowe wątki przejdą do archiwum ;)

Katka zdrówka chorowitku :)

Bellina nie nastawiaj się tak na kp. Fakt nie jest to jazda z górki na pewno nie cały czas ale nie jest to też katorga. Ja karmilam 20 miesięcy. Przeszłam wszelkie kryzysy laktacyjne nawały i problemy z brodawkami
Bywało ciężko ale widok bobasa przytulonego do piersi wynagradzał wszystko :)

Ostatnia edycja:
Tusiaczku nie mam tu tv :) wiecie juz bym chciala byc po bo stresuje mnie to czekanie...i ta rana po.i caly czas bym ryczala...chyba ze strachu i ze wzruszenia.jak sobie pomysle ze jutro bede miec franka :)

Ten wątek jest głównym, więc proszę WSZYSTKIE MAMY o pisanie w tym wątku o bieżących sytuacjach. Jakie macie propozycje wątków dzieciowych? KP już mamy, pewnie potem się pojawi wprowadzanie nowych posiłków stałych. Proszę o propozycje, czego Wam brak?:tak:

Kopacz szpital bez książki i gazety..ech, jesteś kompletnie nieprzygotowana;-):-D Na pewno macie tam jakiś kiosk, zapytaj położnych o pozwolenie i drogę i idź kup sobie jakieś czytadło, szybciej czas Ci zleci.

Idę się przespać, bo ten poród na sali mnie rozstroił w nocy i niewyspana jestem;-)

Wydaje mi się że kupkowy wątek i pielęgnacyjny.
Ale zgadzam się że na głównym piszemy o wszystkim :)

Ale mi mała szaleje aż skurcze wywołuje. Mąż na dwójce i mówi dzwoń jakby co. Chyba się boi hehe że go nie poinformuje i karetką pojadę ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry