reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

goniab, no samym początku to czasami pomagało i też tak myślałam, a teraz NIC. Wręcz zaczeło mi spod tej łopatki w dół kręgosłupa promieniować, ale to jest do wytrzymania póki co. Najgorzej z tym bólem poniżej mostka. Masakra - wykończy mnie ten ból dzisiaj.

reklama
Cześć brzuchatki i mauski :)

Sokoja - nie mam pojecia, jedyne co przychodzi mi na mysl to to że mały rośnie i coraz bardziej uciska na jakis nerw

Agulam - przykro mi ze laktator nie zadziałał. uparty ten Twój synek. Chce decydować od samego poczatku

Makota - bedzie coraz lepiej :*

Jagódka - ale jajkA! pewnie jeszcze przenosisz czego Ci nie zyczę

Kopacz - gratuluję spakowanej torby

Haust
- hp hop

Elifit - ??? jesteś??

Yhh ale dziś zrobiłam kilometrów po mieście. Teraz leżę i kwiczę, krzyze bolą

Hmm Sokoja - to takie niepewne okolice jeżeli chodzi o ból :dry: ale to może mieć związek z dzieckiem. Ja od jakiegoś czasu narzekam na ból w pośladku plecach gdzieś tam - diagnoza rwa i ucisk małej na nerw. A dzisiaj jest wybitnie tragicznie, bujanie na piłce guzik dało, leżenie boli a chodzenie doprowadza do łez. Nie byłam w stanie iść po pranie na drugi koniec podwórka.

Może podejdź jutro w ciągu dnia do przychodni żeby ci zrobili badanie serca - tak pro forma, muszą zrobić.

Kopacz zachowuj się tam w szpitalu, żeby wstydu dla lipcówek nie było że się wenflonu boisz ;-) i dawaj znać jak się czujecie!

Ostatnia edycja:
Sokoja, ja miałam takie bóle jak mały był głową w górze i ciagle uciskał mi okolicę pod żebrami.
Ale to tez może być ucisk dziecka na żołądek , czasem promieniuje do pleców.

Hej
Jestem. Nie pisałam bo nie miałam humoru.

Strasznie źle się czuję. Brzuch mam twardy napięty i co jakiś czas bolesne skurcze. Uspilam syna i idę liczyć. Coś mam wrażenie że odwiedzę niedługo porodowke. Mam nadzieję że to nie fałszywy alarm bo nie wytrzymam tak długo.

sokoja takie bóle mogą byc od zgagi. nawet jesli nie masz bólu w przełyku. druga możliwość to nerwobóle.. ktorych pochodzenie moze byc rozne, ucisk przez dziecko albo przeciążenie i jeszcze kilka.

reklama
Do góry