reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

reklama
alez tu były nocne emocje!!!!!! i po co kawa? po co dobry film akcji jak mozna was czytac na biezaco..... niesamowite niusy....
bardzo gratuluje Gosi i trzymam mocno kicuki za rodzace dzis. no tak jak przewidzialam ze po weekendzie juz ruszy sie akcja i na forum bedzie goraco.... a ja zamiast zajac sie domowymi sprawami siedze i obgryzam pazury czytajac takie nowinki!!!!
ja tez ciagle sie kulam jeszcze, nie czuje sie swietnie bo brzuch ciagle pobolewa tak wlasnie okresowo (czego nie zauwazylam w tamtej ciazy w ogole, wtedy zaczelo sie nagle i szybko...) jestem ciekawa jak to jest z tym czopem, u mnie szyjki praktycznie juz nie ma jest lekkie rozwarcie, wiec gdzie ten czop??? ostatnio zaczal mi odchodzic po masazu szyjki, teraz wizyta dopiero 10tego a tak stawialam ze nie dotrwam...... :confused2::confused2:

No nareszcie zwolniłyście tempo. Już straciłam nadzieję,że uda się nadrobić.

Ale się działo....

Małgorzatkar,ale numer nam zrobiłaś. Super tempo.Gratuluję. Niestety nie dołączę ;-) Nie mogę rozczarować córki. Po piątkowej imprezie będę gotowa;-)

Haust, daj znać jak będziesz po. Trzymamy kciuki.

Wszystkie lipcówki bardzo się widać przejęły terminami i rozpoczęły akcje po północy.

Sokoja, nie martw się ja sapię już nawet jak siedzę. A małe zakupy dziś były męką.

Ostatnia edycja:
Lui- Teraz to większość mam czeka na to czy się zacznie a najważniejsze pytanie to: KIEDY się zacznie.. Oby to już niedługo kochana:*

Hubson- Tak wczoraj myślałam.. I może faktycznie powinnaś przestać myśleć tak intensywanie o porodzie.. Może jak nastawisz się że Ci nie zależy to wszystko się zacznie.. Czasami nasze psychika też dużo robi... Może wyluzuj się.. Pojedź na jakieś super zakupy... No nie wiem..

Jagódka- Powodzenia w postępach.

Ciekawe kto dziś urodzi z zaskoczenia.. Bo nie wierzę że nikt:)!

ojj ja tez sapie,i maz sie pyta czemu tak:rofl2:

Floriana oby szyjka sie skracała skoro skurcze bolesne...

Emyly moze rodzi :sorry:

ja tez mialm sporo planow porzdakowych na dizs ale tylko poprzegladalam ciuszki od koelzanki i naszykowalm do pranai,kolezanka dzwonila wiec sporo plotkowalysmy a teraz jade do sisotry na chwilke

Agulam- Powiedz mężowi że to z podniecenia :-D

Większość z nas już sapie.. Ja najbardziej po kąpieli, obcinaniu paznokci itd :D

reklama
zadzwonilam do szpitala i zapytalam co i jak.....no i mam sie nie martwic i czekac.....no chyba ze krwawienie bedzie duze to przyjechac.......ale jest juz naprawde malutko :) wiec czekac:)

Do góry