reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2014

reklama
alez tu były nocne emocje!!!!!! i po co kawa? po co dobry film akcji jak mozna was czytac na biezaco..... niesamowite niusy....
bardzo gratuluje Gosi i trzymam mocno kicuki za rodzace dzis. no tak jak przewidzialam ze po weekendzie juz ruszy sie akcja i na forum bedzie goraco.... a ja zamiast zajac sie domowymi sprawami siedze i obgryzam pazury czytajac takie nowinki!!!!
ja tez ciagle sie kulam jeszcze, nie czuje sie swietnie bo brzuch ciagle pobolewa tak wlasnie okresowo (czego nie zauwazylam w tamtej ciazy w ogole, wtedy zaczelo sie nagle i szybko...) jestem ciekawa jak to jest z tym czopem, u mnie szyjki praktycznie juz nie ma jest lekkie rozwarcie, wiec gdzie ten czop??? ostatnio zaczal mi odchodzic po masazu szyjki, teraz wizyta dopiero 10tego a tak stawialam ze nie dotrwam...... :confused2::confused2:

No nareszcie zwolniłyście tempo. Już straciłam nadzieję,że uda się nadrobić.

Ale się działo....

Małgorzatkar,ale numer nam zrobiłaś. Super tempo.Gratuluję. Niestety nie dołączę ;-) Nie mogę rozczarować córki. Po piątkowej imprezie będę gotowa;-)

Haust, daj znać jak będziesz po. Trzymamy kciuki.

Wszystkie lipcówki bardzo się widać przejęły terminami i rozpoczęły akcje po północy.

Sokoja, nie martw się ja sapię już nawet jak siedzę. A małe zakupy dziś były męką.

Ostatnia edycja:
Lui- Teraz to większość mam czeka na to czy się zacznie a najważniejsze pytanie to: KIEDY się zacznie.. Oby to już niedługo kochana:*

Hubson- Tak wczoraj myślałam.. I może faktycznie powinnaś przestać myśleć tak intensywanie o porodzie.. Może jak nastawisz się że Ci nie zależy to wszystko się zacznie.. Czasami nasze psychika też dużo robi... Może wyluzuj się.. Pojedź na jakieś super zakupy... No nie wiem..

Jagódka- Powodzenia w postępach.

Ciekawe kto dziś urodzi z zaskoczenia.. Bo nie wierzę że nikt:)!

ojj ja tez sapie,i maz sie pyta czemu tak:rofl2:

Floriana oby szyjka sie skracała skoro skurcze bolesne...

Emyly moze rodzi :sorry:

ja tez mialm sporo planow porzdakowych na dizs ale tylko poprzegladalam ciuszki od koelzanki i naszykowalm do pranai,kolezanka dzwonila wiec sporo plotkowalysmy a teraz jade do sisotry na chwilke

Agulam- Powiedz mężowi że to z podniecenia :-D

Większość z nas już sapie.. Ja najbardziej po kąpieli, obcinaniu paznokci itd :D

reklama
zadzwonilam do szpitala i zapytalam co i jak.....no i mam sie nie martwic i czekac.....no chyba ze krwawienie bedzie duze to przyjechac.......ale jest juz naprawde malutko :) wiec czekac:)

Do góry