reklama
Elifit, nie dam Ci 100% pewności ,że to nie ząb. czasem takie promieniowanie się zdarza. A boli Cie tylko głowa po jednej stronie? Jak tak, to chyba nie ma aż takich zbiegów okoliczności....
Pisałaś wcześniej,że ząb był wrazliwy...Na co? temperatury czy dotyk i opukiwanie?
Pisałaś wcześniej,że ząb był wrazliwy...Na co? temperatury czy dotyk i opukiwanie?
elifit
Moderatorka
Temperatury i słodkie. Teraz już nie reaguje.
Nie chcę 100% pewności dziękuje za opinie Poczekam aż mnie przestanie głowa boleć i najwyżej w pn się zgłosze do dentysty.
Nie chcę 100% pewności dziękuje za opinie Poczekam aż mnie przestanie głowa boleć i najwyżej w pn się zgłosze do dentysty.
Hubson
Fanka BB :)
Dzięki za odp. Bo w tym zebie był wczoraj stan zapalny i jak ona mi borowała to myślałam że zejde.
Oprócz tego wypełnila mi jeszcze jednego i nie wiem czasem czy plomba nie za wysoka? A może po prostu brak związku i sama migrena przyszła. Dawno nie miałam takiego upierdliwego bólu. Wzięłam apap żeby jakoś funkcjonowac ale nadal mnie ćmi
mnie jak ostatnio bolala glowa od zeba, to rownoczesnie czulam bol zeba i glowy, wiec zgadzaloby sie z tym, co pisze Mika - bol glowy bez bolu zeba nie ma zwiazku.
Moze na zmiane pogody/cisnienia glowa Ci tak dzis dokucza?
elifit
Moderatorka
Hubson całkiem możliwe bo ja jestem meteopatą niestety i reaguje na zmiany pogody.
Trzymajcie kciuki bym jutro obudziła się bez bólu
Trzymajcie kciuki bym jutro obudziła się bez bólu
mam dość, 40 min darcia się co odbiło temu dziecku, tak ładnie sama usypiała, mój poszedł najpierw do niej, ale wymiękł i ją wyciągnął z łóżeczka wrrr ale odłożył ją i dalej darcie poczekałam chwilę poszłam ja, klęknęłam przed łóżeczkiem ona stała w łóżeczku i tak mnie kurczowo trzymała za szyje :-( raz się rzuciła na poduszkę ale w sekundę stała spowrotem i woła flasia, to jej mówię że jej wodę przyniosę, i tak zrobiłam, wypiła parę łyków i odłożyłam ją i padła, oj nie wiem co to będzie a mój chciał skorzystać z ostatnich chwil "wolności" i na ryby uderzyć ale czekał aż uśnie, i teraz i on śpi na sofie
minisia moje gratulację, śliczna kruszynka
kopacz szalejesz z oknami, mój mi nie pozwolił i szorował tydzień temu
elifit współczuję bólu głowy, może sen pomoże?
minisia moje gratulację, śliczna kruszynka
kopacz szalejesz z oknami, mój mi nie pozwolił i szorował tydzień temu
elifit współczuję bólu głowy, może sen pomoże?
Hubson
Fanka BB :)
Dziewczyny jak jest z tym oczyszczaniem organizmu przed porodem? ja przyjmuję żelazo ze względu na anemię, mam mega problem z jelitami. To oczyszczanie występuje zawsze?
u mnie nie bylo takiego objawu przed 2 porodami
czop tez mi ani razu wczesniej niz na porodowce nie wypadl
jeden i drugi porod rozpoczely sie tylko od skurczy i to dosc naglych i niespodziewanych.
Elifit, kciuki za jutrzejszy brak bolu glowy.
Ostatnia edycja:
reklama
karola1986-21
Dream it. Wish it. Do it.
Karola Mnie częściowo zaczął schodzić dzień przed.
tusiaczek nie strasz! ja tam się na porodówkę przed 8 lipca nie wybieram!!!!