reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Elifit, nie dam Ci 100% pewności ,że to nie ząb. czasem takie promieniowanie się zdarza. A boli Cie tylko głowa po jednej stronie? Jak tak, to chyba nie ma aż takich zbiegów okoliczności....
Pisałaś wcześniej,że ząb był wrazliwy...Na co? temperatury czy dotyk i opukiwanie?

Temperatury i słodkie. Teraz już nie reaguje.

Nie chcę 100% pewności ;) dziękuje za opinie :) Poczekam aż mnie przestanie głowa boleć i najwyżej w pn się zgłosze do dentysty.

Dzięki za odp. Bo w tym zebie był wczoraj stan zapalny i jak ona mi borowała to myślałam że zejde.
Oprócz tego wypełnila mi jeszcze jednego i nie wiem czasem czy plomba nie za wysoka? A może po prostu brak związku i sama migrena przyszła. Dawno nie miałam takiego upierdliwego bólu. Wzięłam apap żeby jakoś funkcjonowac ale nadal mnie ćmi :(

mnie jak ostatnio bolala glowa od zeba, to rownoczesnie czulam bol zeba i glowy, wiec zgadzaloby sie z tym, co pisze Mika - bol glowy bez bolu zeba nie ma zwiazku.
Moze na zmiane pogody/cisnienia glowa Ci tak dzis dokucza?

magdalenka ale śmieszne. U nas bylo postanowione chłopiec to Sebastian dziewczynka to koniecznie Maja ;))

graza06 u kurcze zazdroszczę nowej torebki. Uwielbiam ta firmę i uwielbiam mieć nowa torebke ;))

mam dość, 40 min darcia się :( co odbiło temu dziecku, tak ładnie sama usypiała, mój poszedł najpierw do niej, ale wymiękł i ją wyciągnął z łóżeczka wrrr ale odłożył ją i dalej darcie poczekałam chwilę poszłam ja, klęknęłam przed łóżeczkiem ona stała w łóżeczku i tak mnie kurczowo trzymała za szyje :-( raz się rzuciła na poduszkę ale w sekundę stała spowrotem :( i woła flasia, to jej mówię że jej wodę przyniosę, i tak zrobiłam, wypiła parę łyków i odłożyłam ją i padła, oj nie wiem co to będzie :( a mój chciał skorzystać z ostatnich chwil "wolności" i na ryby uderzyć ale czekał aż uśnie, i teraz i on śpi na sofie

minisia moje gratulację, śliczna kruszynka
kopacz szalejesz z oknami, mój mi nie pozwolił i szorował tydzień temu
elifit współczuję bólu głowy, może sen pomoże?

Dziewczyny jak jest z tym oczyszczaniem organizmu przed porodem? ja przyjmuję żelazo ze względu na anemię, mam mega problem z jelitami. To oczyszczanie występuje zawsze?

u mnie nie bylo takiego objawu przed 2 porodami
czop tez mi ani razu wczesniej niz na porodowce nie wypadl
jeden i drugi porod rozpoczely sie tylko od skurczy i to dosc naglych i niespodziewanych.

Elifit, kciuki za jutrzejszy brak bolu glowy.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry