reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

Mnisia gratuluje cory :)

Dziewczyny wszystkie okna dzis pomylam ;) i odkurzylam pajeczyny :) ale jeszcze tyle roboty przede mna...

Cos mialam napisac.i co?zapomnialam :(

reklama
Hej

A ja nie mam piłki buuuu :(

Minisia gratuluje :)

Spotkałam dziś znajomą i mówi że w tej ciąży wyglądam świetnie wręcz. I to ma znaczyć że będzie klon tatusia. Bo ponoć urodę zabiera dziecko jak di mamy się wdaje ;) no zobaczymy ;)

Karola właśnie jak dla mnie to bardziej jak budyń niż jak Kisiel. W moim przypadku malinowy:p bo podbarwiony krwią. Mnie częściowo zaczął schodzić dzień przed. ;)

Minisia Ślicznotkę masz. Dużo zdrówka dla małej i mamusi.

Minisia, gratuluję córeczki.

Elifit, jak to jest tylko i wyłącznie ból głowy bez bólu zęba to raczej nie ma związku. Chyba,że miałaś znieczulenie albo stresowałaś się mocno, wtedy czasem można wywołać ból głowy.
A paracetamol na silny ból to raczej bez szans. Tym bardziej na ból zęba o podłożu zapalnym.

Elifit, jak to jest tylko i wyłącznie ból głowy bez bólu zęba to raczej nie ma związku. Chyba,że miałaś znieczulenie albo stresowałaś się mocno, wtedy czasem można wywołać ból głowy.
A paracetamol na silny ból to raczej bez szans. Tym bardziej na ból zęba o podłożu zapalnym.
Dzięki za odp. Bo w tym zebie był wczoraj stan zapalny i jak ona mi borowała to myślałam że zejde.
Oprócz tego wypełnila mi jeszcze jednego i nie wiem czasem czy plomba nie za wysoka? A może po prostu brak związku i sama migrena przyszła. Dawno nie miałam takiego upierdliwego bólu. Wzięłam apap żeby jakoś funkcjonowac ale nadal mnie ćmi :(

Minisia, gratuluje. Piekna ta Twoja córa.

Dziewczyny, ale mnie cycki bola. Chyba jutro zacznie sie nawal... Nie wspominam juz obrodawkach....

Elifit za wysokie wypełnienie może dawać dyskomfort,ale raczej nie tak silny i w tak krótkim czasie.
A ząb Cię boli?
Musiałabym mieć więcej danych na temat stanu przed zabiegiem i tego co było robione,żeby cokolwiek powiedzieć.
Trudno tak zdalnie wymyślić o co chodzi...:no:

Dziewczyny jak jest z tym oczyszczaniem organizmu przed porodem? ja przyjmuję żelazo ze względu na anemię, mam mega problem z jelitami. To oczyszczanie występuje zawsze?

reklama
.

Dziewczyny, ale mnie cycki bola. Chyba jutro zacznie sie nawal... Nie wspominam juz obrodawkach....

Masz maść? Smaruj i pokarmem nawilżaj. Laktator przygotowany?

Mika ząb mnie nie boli chyba. Boli mnie cała lewa strona głowy oko ucho szczęka też. Czyli to nie od zęba. Myślałam że ma to związek bo głowa mnie zaczęła boleć wczoraj. Zaraz będzie 24h :/

Do góry