reklama
Katka***
Fanka BB :)
Hej laski. Sorry że tak tylko o sobie pisać będę ...
Dzięki za wsparcie!
Czekamy co to u Natalki się wykluje. Mamy zbijać gorączkę na zmianę ibuprofenem i paracetamolem. Gardło lekko zaczerwienione ale oznak np. anginy brak. Jakby gorączka się utrzymywała to jako że weekend będzie to mamy jechać na izbę przyjęć do szpitala by ją przebadali bo może coś się wykluje. Może to też być wirusowe.
Biedactwo moje wymęczone śpi, nic nie jadła ale pije.
Za to ja załatwiona. Antybiotyk dostałam. Zapalenie zatok i coś już tam w oskrzelach się dzieje.
Gdzie ja to załapałam ??? Nie mam pojęcia!
....
Dzięki za wsparcie!
Czekamy co to u Natalki się wykluje. Mamy zbijać gorączkę na zmianę ibuprofenem i paracetamolem. Gardło lekko zaczerwienione ale oznak np. anginy brak. Jakby gorączka się utrzymywała to jako że weekend będzie to mamy jechać na izbę przyjęć do szpitala by ją przebadali bo może coś się wykluje. Może to też być wirusowe.
Za to ja załatwiona. Antybiotyk dostałam. Zapalenie zatok i coś już tam w oskrzelach się dzieje.
....
Karola moja kuzynka dwójkę dzieci urodzila z mama, bo uznali wspólnie, że to lepszy wybór. Pewnie z początku był trochę żal, ale po porodzie straciło to znaczenie. No i przy następnym też tak postąpili.
Magdalenka uśmiałam się
Kopacz mój kotus też mnie od kilku dni pilnuje, rano.mnie budzi buziakami zimnym nosem, a kotka mnie olewa...
Agulam gratki dla synka!
Katka życzę zdrówka!!!
Magdalenka uśmiałam się
Kopacz mój kotus też mnie od kilku dni pilnuje, rano.mnie budzi buziakami zimnym nosem, a kotka mnie olewa...
Agulam gratki dla synka!
Katka życzę zdrówka!!!
Tusiaczek2402
Moderatorka
Małgorzatkar dzięki za rady. Próbujemy zmian pozycji i zdaje sobie sprawę z tego że zbyt nerwowo nam to idzie. Ale jak mały w krzyk to ja też chciałabym żeby jak najszybciej mógł jeść. Ale ostatnie dwa karmienia poszły nam już całkiem sprawnie. Mam nadzieję, że już będzie coraz lepiej
Pola to super słyszeć dobre wiadomości od Ciebie. W pełni Cię rozumiem z tym przebywaniem w innym wymiarze. Buziaki dla Was
U mnie też po prostu zaszczepili małego nikt nie pytał. Tzn może coś podpisałam bo dali mi jakieś papiery zaraz po porodzie, ale byłam taka nieprzytomna że nawet nie wiem co.
Lui dzięki za miłe słowa. Mam nadzieję że u mnie też się rozkręci w końcu. Też dzisiaj zauważyłam taka sytuacje ze podczas karmienia z drugiej piersi leciało ciurkiem.
Elifit, Undomiel, IAnka Dziękuję Wam za rady i wsparcie. Wiem, że nie mogę się załamac, ale czasem bywa ciężko. Jestem wdzięczna za wszelkie wskazówki. Chcę przede wszystkim dobrze dla mojego Bąbelka, chociaż kiedy on się tak meczy mam już tak różne myśli że dostaje do głowy. Ale kiedy się udaje i Szymek jak teraz śpi słodko najedzony to szczęście jest niesamowite. Mam nadzieję że wkrótce złapiemy wspólny rytm
Karola jak masz mieć podczas porodu męża z fochem to lepiej żeby go nie było. Dasz sobie radę z mamą. Nie miej do niego pretensji dobrze ze to wyszło teraz a nie w trakcie bo taki dodatkowy stres nie będzie Ci potrzebny.
Katka współczuję dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki
Pola to super słyszeć dobre wiadomości od Ciebie. W pełni Cię rozumiem z tym przebywaniem w innym wymiarze. Buziaki dla Was
U mnie też po prostu zaszczepili małego nikt nie pytał. Tzn może coś podpisałam bo dali mi jakieś papiery zaraz po porodzie, ale byłam taka nieprzytomna że nawet nie wiem co.
Lui dzięki za miłe słowa. Mam nadzieję że u mnie też się rozkręci w końcu. Też dzisiaj zauważyłam taka sytuacje ze podczas karmienia z drugiej piersi leciało ciurkiem.
Elifit, Undomiel, IAnka Dziękuję Wam za rady i wsparcie. Wiem, że nie mogę się załamac, ale czasem bywa ciężko. Jestem wdzięczna za wszelkie wskazówki. Chcę przede wszystkim dobrze dla mojego Bąbelka, chociaż kiedy on się tak meczy mam już tak różne myśli że dostaje do głowy. Ale kiedy się udaje i Szymek jak teraz śpi słodko najedzony to szczęście jest niesamowite. Mam nadzieję że wkrótce złapiemy wspólny rytm
Karola jak masz mieć podczas porodu męża z fochem to lepiej żeby go nie było. Dasz sobie radę z mamą. Nie miej do niego pretensji dobrze ze to wyszło teraz a nie w trakcie bo taki dodatkowy stres nie będzie Ci potrzebny.
Katka współczuję dużo zdrówka dla Ciebie i córeczki
Ianka- Ejj no przestań że zupa tuczy! Normalny obiad. W ciąży chcesz spalać- Daj spokój Po na pewno wszystko poschodzi a z resztą damy sobie jakoś radę Sprytny maluch wie co dobre
nie tak zupa, jak ten lód po niej :-)
magdalenka moje dziecko zdecydowanie młodsze i nie wiem jakie zabawy mogą być dla starszaka, ale jedna zabawa jaką tu podpatrzyłam dość popularna (może w w Polsce) to wlewa się do misek wodę i do nich wrzuca się jabłka i to konkurs kto najszybciej zębami wyciągnie te jabłka
sokoja zdrówka dla synka, mi się przypomniało że mi pedriatra na katar pozwolił używać plastrów aromaktiv (od 3 roku) i działało super na noc. A są jeszcze krople oilbas ale to stosowałam u siebie nie u małej
agulam wszystkiego najlepszego dla synka! no i gratulację za zajęcie I miejsca w klasie
Katka dla Was też dużo zdrówka, biedne maleństwo
elifit
Moderatorka
Hej
Wstalismy z Aru z drzemki i nadal mnie boli głowa
Mika czy to możliwe że od borowania zęba taki pozabiegowy ból? Ewidentnie to migrena bo nic nie działa na nią
Katka zdrówka dla was! ;*
Agulam Sto lat dla jubilata dumna mamo
Magdalenka fajny tekst córka zapodała a jaki prawdziwy
Mąż dziś wymaz z nosa i gardła oddał i wyniki w poniedziałek. Ciekawe czy zdąży przed porodem
My lody wsunelismy i od razu mi dziecię fika
Mika czy to możliwe że od borowania zęba taki pozabiegowy ból? Ewidentnie to migrena bo nic nie działa na nią
Mąż dziś wymaz z nosa i gardła oddał i wyniki w poniedziałek. Ciekawe czy zdąży przed porodem
Ostatnia edycja:
malgorzatkar
Sokoja na katar to jeszcze syrop Pneumolan albo Flavamed, ale tylko do 17, bo po tym spływa właśnie wszystko z zatok
Katka zdrówka wam życzę, kładźcie się obie do łóżka
Agulam gratulacje dla synka!
Makota dziś wraca do domu
Katka zdrówka wam życzę, kładźcie się obie do łóżka
Agulam gratulacje dla synka!
Makota dziś wraca do domu
U
użytkownik 902
Gość
Napisałam post, ale gdzieś zaginął
Katka - to się rozłożyłaś - współczuję i dużo zdrowia!!
Elifit, kurcze, paracetamol nie działa??
Małgorzatkar super, że Makota wychodzi!
Katka - to się rozłożyłaś - współczuję i dużo zdrowia!!
Elifit, kurcze, paracetamol nie działa??
Małgorzatkar super, że Makota wychodzi!
Ale sie usmialam ze dzieci robia syf ciekawa jestem czy ta mala madrala to uwaza sie jeszcze za dziecko czy juz ze wyrosla moja 3letnia siostrzenica tez ma takie teksty ze czasem az nie wiadomo co odpowiedzieć ale to sa chwile które zostają w pamięci na całe życie.
Agulam najlepszego dla synka. I ciesze się ze pajace tak szybko doszly i podobaja sie. Dzieki
Przybijam 5wszystkim zaczynajacym dzis 40tydzien.
Pozdrawiam z pilki. Trochę poskaczemy bo bole w dole sa to trzeba im dopomoc
A moj maly to wariuje non stop. I to wręcz takie mocne wypychanie, przeciąganie jakby sprawdzał na ile może sobie pozwolic. Haha
M. Mnie wkurza bo lada moment dziecko będzie a jemu sie zmiany imienia zachciewa mimo ze postanowione jeszcze przed poczeciem i przez 9miesiecy zgodnie a tu nagle wymyśla ;/ co prawda nie mowimy do brzuszka per Sebastian tylko najczęściej synek ale jakoś tak dziwnie teraz nagle zmienić mu imie. Tym bardziej ze takie mi sie podoba i nie chce zmieniac.
Agulam najlepszego dla synka. I ciesze się ze pajace tak szybko doszly i podobaja sie. Dzieki
A moj maly to wariuje non stop. I to wręcz takie mocne wypychanie, przeciąganie jakby sprawdzał na ile może sobie pozwolic. Haha
M. Mnie wkurza bo lada moment dziecko będzie a jemu sie zmiany imienia zachciewa mimo ze postanowione jeszcze przed poczeciem i przez 9miesiecy zgodnie a tu nagle wymyśla ;/ co prawda nie mowimy do brzuszka per Sebastian tylko najczęściej synek ale jakoś tak dziwnie teraz nagle zmienić mu imie. Tym bardziej ze takie mi sie podoba i nie chce zmieniac.
reklama
graza06
czesc ,witam w dwu paku
ja od rana zabiegana
od rana bylam na zakonczeniu roku z Wikim,najpierw w kosciele a w szkole zeszlo prawie 3 hwrocilismy po 13-tej.Wiki dostal nagrode ,jest najlepszy w klasie))))OLa przyjedzie z przedszkoal to wrezcymy mu prezent-tablet
dzis sa Wiktorka urodziny,
Sto lat dla Wiktorka!!! Gratki dla mamy
Katka dużo zdrówka dla Ciebie i córci. Pogoda jest po prostu beznadziejna, mogło Cię przewiać mój brat jak złapał zatoki tak teraz cały czas musi uważać bo ciągle coś łapie.Hej laski. Sorry że tak tylko o sobie pisać będę ...
Dzięki za wsparcie!
....
Hej
Elifit miałam ograniczać słodycze ale skusiłaś mnie tym lodem. A co będę sobie żałować, też zjem a waga rośnie, najgorsze jest to że jeszcze 3 kg i będę ważyła tyle co mój mż co ja mam poradzić jak cały czas jestem głodna, budzę się w nocy i nie mogę spać brzuch mnie z głodu boli. Ostatnio czytałam że aktorka Mrozowska przytyła tylko 10kg ja też sądziłam że na 10 się zatrzymam.
Ale sie usmialam ze dzieci robia syf ciekawa jestem czy ta mala madrala to uwaza sie jeszcze za dziecko czy juz ze wyrosla moja 3letnia siostrzenica tez ma takie teksty ze czasem az nie wiadomo co odpowiedzieć ale to sa chwile które zostają w pamięci na całe życie.
Anilewe na piłce to skaczesz czy jakieś kręcenie bioderek zapodajesz?
Boli mnie w lewym boku, takie dziwne kłócie, od czasu do czasu jakby mnie prądem popieszczono w ogóle dzisiaj dziwna sytuacja poszłam zrobić siku a tu mały głową w dół ciągnie, nic nie mogłam zrobić, musiałam wstać, pochodzić i tak 3 razy, też tak macie?