reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

nie otwiera mi linku ;-)

Wpisz tą serię w google. Franklina i Martynkę też czytamy i lubimy

....
Gdzie jest Kum??? Ktoś coś wie?

Co się tak do Kum przyczepiłaś:-D? Przecież ona codziennie wchodzi

Przez poranną burzę odcięło mi Internet, na szczęście wrócił.:sorry2:

Wenflon? U mnie na max dwa dni, bo mnie uczula. Dostaję jakiegoś zapalenia żył i muszą wyjmować.. Ale zakładanie, zdejmowanie i noszenie mnie nie rusza… Na dodatek mogą mi go założyć tylko w jednym beznadziejnym miejscu – w zgięciu łokcia lewej ręki (a jestem leworęczna)
Nieprzytomna dziś jestem, a niby całkiem nieźle spałam..

Magda, to decyzja siostry, ja bym się nie wtrącała, nie Twój cyrk, nie Twoje małpy;-)
Doti to trzęsienie jest normalne, pytałam lekarza – niedojrzałość układu nerwowego:tak:

Ka.wo Ty chyba gdzieś powinnaś wpisać poród w grafik, bo faktycznie przegapisz:laugh2:

Tusiaczku
świetnie, że już do domu!:-)

Odpisuję o godziny i odpisać nie mogę.. Jeszcze przed chwilą tuliłam pana S. Koszmar, całe śniadanie poooszło, ciekawe czy leki się wchłonęły

reklama
Pola,pobiłaś wszystkie rekordy prędkości. 4 h porodu, chyba każda by tak chciała.:tak:

Gratulacje.

Nie dziwcie się ,że tak dużo porodów, wystarczy spojrzeć na tabelkę z terminami i początek lipca tam mocno obstawiony.

My z końcówki miesiąca chyba nie zostałyśmy uwzględnione.

Witajcie
Ja też dziś humor do kitu. Pogoda nie pomaga. Mąż mnie wkur.. bo byliśmy u dentysty w przychodni zakładowej a podczas mojej wizyty przy okazji mąż zaniósł moje zwolnienie. No i nie zaglądalam do ludzi z pracy bo w sumie brak czasu i chęci. A ten ciołek stanął wprost przed firmowymi oknami. No żesz :/ a jak mu zwróciłam uwagę to wydarl ryja że hrabianka jestem. No to się popłakalam i mamy kose :(

Tusiaczek w domku będzie wam lepiej się zapoznać :) życzę bezproblemowych kąpieli i nocek :)

HALO!!! żartuję;-) Katka, coś nie tak? Jakiś humorek masz do kitu

Doczytałam o tej łazience... współczuję:baffled: Czy w tym kraju to nie można na normalnych fachowców trafić, którzy przyjdą, zrobią swoje od ręki bez problemów, wezmą kasę i sobie pójdą? Próbowałaś brać ich na litość/na ciążę?

Jagódka- Haha a ciąża wogóle wzbudza litość:p :szok: Może jednynie ktoś nas łagodnniej potraktować nic więcej.. Ale moim zdaniem ciąża to nie powód do litości;) Przecież za kare nie mamy brzucha:)

Ale wiesz, czasem to bywa dobry argument jak chcesz szybciej remont skończyć:tak: Wiadomo, że raczej po porodzie z noworodkiem nikt remontów nie robi, więc poród może być deadlinem przy remontach

Oj dziewczyny chyba zestresowane i drażliwe jesteście. To chyba już stan daje się wszystkim we znaki.

Moje dziecko na spacerze z babcią więc przynajmniej zakupy bez ogona zrobiłam. Obiady już tylko dla dziecka gotuje, mąż późno wraca więc zjada w pracy,a ja ciągle nie wiem na co mam ochotę.

Wszystkie ekspedientki znajome już się zaczynają o mnie martwić jak mnie nie było 2 dni:tak:

A tu niespodzianka , jeszcze z brzuchem przyszłam.
Mam dziś w planach duże prasowanie i duże sprzątnie bo zarastamy..Ale na planach pewnie się skończy;-)

reklama
No nie wiem.. Ludzie to takie chamy w.PL że w kasie nie przepuszczą a takim czymś by się przejmowali:/

Mika- Oj zazdroszczę że możesz sobie tak chodzić i prasować.. Też bym coś porobiła..
Elifit- Nie płacz kochana:* Tulę Cie w myślach..

Ostatnia edycja:
Do góry