magdalenka tylko że teraz byłoby wygodnie dać butelkę bo jednak początki karmienia są trudne, potem jakby załapała i ona i dziecko, to zobaczyłaby jaka to wygoda, może wszędzie z dzieckiem iść, zawsze ma pokarm pod ręką, ale to jej decyzja, nic na siłę nie zrobi. ja karmiłam 8 miesięcy a przez pierwszy miesiąc płakałam z Roksaną nad piersią ale potem było już super
floriana a ja o dziwo się czuję lepiej niż 2 tygodnie temu, może za tydzień będę wam tu jojczeć że już nie wyrabiam, ale jeszcze się trzymam, aczkolwiek zwykłe spacery są dość męczące
bellina no właśnie mój poród był 2w1 o i to chyba zdecydowało że teraz się decyduję na cc, bo jak sobie pomyślę znowu tak cierpieć, potem ten strach o dziecko a na koniec Cię tną , to już wolę iść położyć się na ten stół i niech mnie tną, aczkolwiek chciałabym sn ale za bardzo się boję
nic zbieram córę na dwór, niech pozjeżdża na zjeżdżalni
miłego dnia
floriana a ja o dziwo się czuję lepiej niż 2 tygodnie temu, może za tydzień będę wam tu jojczeć że już nie wyrabiam, ale jeszcze się trzymam, aczkolwiek zwykłe spacery są dość męczące
bellina no właśnie mój poród był 2w1 o i to chyba zdecydowało że teraz się decyduję na cc, bo jak sobie pomyślę znowu tak cierpieć, potem ten strach o dziecko a na koniec Cię tną , to już wolę iść położyć się na ten stół i niech mnie tną, aczkolwiek chciałabym sn ale za bardzo się boję
nic zbieram córę na dwór, niech pozjeżdża na zjeżdżalni
miłego dnia