reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2014

reklama
Tusiaczku mocne kciuki za Ciebie i Szymonka !!! ;-)

Emyly to młody ma dobre wzorce :-) Oj moje niespełnione marzenie, bo jedynie Ryśka kilka razy zaliczyłam jak jeszcze na Paparach był. Może moja młoda też będzie miała takie poglądy muzyczne i kiedyś mamusie na Woodstock zabierze :-)

tusiaczku &&&&&&,oby szybko poszlo:)

limonka popieram dziewvczyny,sprobuj maki ziemnaizcanej:)

magdalenka zastanawiamy sie ejszce ,moze Wiki dostanie tableta ale na Ole za wczesnie wg mnie:sorry2:

pod wieczor tez mnei cos zlapało,konkretniee skurcze to nie byly ale takei klucie ze wpol sie zginalam i nie moglam sie ruszyc:szok:juz wmyslach bylam na porodowce ale przeszlo na razie....

do tego jestem zla bo zrobilam dzis pyszna kolacje ,w sumei obiad ale nie zjadlam ze strachu ze cos sie zaczyna dziac i tearz jestem glodna:crazy:

Taaaa, bardzo daleko, jakieś 15 lat. haha. Ja miałam jakoś 19. A i teraz bym też zaszalała. Pewnie za rok namówię męża i pojedziemy autkiem. Igor lubi takie imprezy, czasem chodzimy na koncerty oczywiście godzinowo i miejscowo w granicach rozsądku.

Mamy starszaków czy też na kazdym kroku spotykacie się z takimi opiniami, że np po co go ciągniesz ze sobą na tą wycieczkę, i tak nic nie zapamięta, zostaw go w domu przynajmniej posiedzi sobie w spokoju?

Bellina - no nic straconego, młoda podrośnie i w drogę :D a co do ryśka, no za ciasno zaczynało się robić na paprocanach, w sumie szkoda. Poza tym miasto całkiem przyzwoicie zapewne zarabiało na tej imprezie

taaak Emyly - ile razy słyszałam "zostaw Go w domu i tak nic nie zapamięta". A to guzik prawda, bo jak w zeszłym roku byliśmy na wakacjach to do tej pory ma przebłyski, a jak zobaczy zdjęcia i filmiki to przeżywa wszystko jeszcze raz.

Dziewczyny, starszaczków. Powiedzcie mi za której strony do tej pory jeździ Wasze dziecko w samochodzie? za kierowcą czy pasażerem? bo tak wpadłam dzisiaj na to, że chyba będę musiała Starszaka przetransportować za kierowcę, a Maluch za pasażera, bo tak będzie wygodnie z zapinaniem nosidełka....

Sokoja jakieś dwa tygodnie temu przestawiliśmy fotelik Dusi za kierowcę:tak: Jak będę jeździć sama z dziećmi to będzie ok, ale jak będzie jeździć jako pasażer, to raczej odwrotnie je posadzimy.

reklama
Sokoja - jeździ za pasażerem, ale powiem Ci, że mam problem co będzie potem. Jeśli młoda okaże się taką samą marudą w aucie jak Igor to będę musiała siedzieć z nią z tyłu a synek do przodu. Średnio mi się to widzi, ale w trójkę z tyłu się nie zmieścimy.

Do góry