reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2014

I wietrzenie jak najczęściej

Może sie najadac szybko, Ola miała tempo ekspresowe jedzenia, czasami tylko ponad 5min ssala

Jestem zalamana. Rozstepy mi sie zrobiły od pepka w dół i górę...wczoraj nie było tego type co dziś.... W drodze powrotnej od diabetologa młodzież sie wypychala pępkiem i o.... Buuuu z Ola miałam wiekszy b rzuch itylko trzy, a teraz lipa...

Ostatnia edycja:
reklama
Ale dzień za mną, idę do lodówki po bavarię;-) Zaliczyliśmy jeszcze zakupy w hurtowni dziecięcej. Kupiłam tą torbę do wózka ku niezadowoleniu męża:-p Kupiłam też dwa prześcieradła z falbaną glucka - za 29zl/szt, bo mam tylko jedno, a jednak ładniej wygląda jak jest falbanka przy wysokim ustawieniu.
Potem pojechaliśmy do rodziców z kawusią dla taty i do spożywczaka po wędlinkę.. Dopiero teraz wróciliśmy i dosłownie padłam na kanapę. Mama, która widziała mnie wczoraj stwierdziła, że chyba mi brzuch urósł, ale to chyba niemożliwe - no sorry mamo, jednak waga i centymetr mówią, że możliwe:sorry:

limonka zwykłą mąką ziemniaczaną posyp.

I przemywanie gazikiem z woda mniej wysusza i lepuej sie sprawdza przy odparzeniu

I wietrzenie jak najczęściej
..
Ooo właśnie tak wyleczylam odparzenie szpitalne :)

Małgorzata to teraz spróbuj tocoreduct od pharmaceris. Mnie pomogło na pośladki kiedyś

Jagódka strasznie fajne te prześcieradła z falbanką aż se kupie :)

reklama
Do góry